BADEVÆRELSE INSPIRATION

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse, så du kan finde forskellige stilarter og produkter. Et badeværelse skal nydes. Hvorfor skal vi udvikle vores produkter med moderne funktioner for at give dig en mere behagelig oplevelse, her kan du se nogle af dem.

Hafa Igloo Pro

I vores brede sortiment af IglooPro™ finder du den rette bruseløsning til ethvert badeværelse. Ud over at den er hurtig at installere, giver den også rummet et unikt præg med sit skandinaviske design.

Læs mere om IglooPro

Hafa SHAPE - Personlig og fleksibel løsning

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. 

Læs mere om Shape her

Den nye Hafa Sun - TIDLØST nordisk design

Vi præsenterer den næste generation af Hafa Sun med nye, flotte farver, mere rummelige skuffer og skabe og endnu flere kombinationsmuligheder. Der er også kælet lidt ekstra for detaljerne i form af indsats i bambus og måtte i skufferne med dæmpet lukkefunktion. 

Læs mere om den nye Sun her

HAFA EDGE - MODERNE ELEGANCE

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer.

Læs mere om Edge badeværelsemøbler

Hafa Eden

Hafa Eden er en møbelserie i klassisk design med en personlig karakter. Therese har skabte fine materialesammensætninger, moderne detaljer og klassiske linjer inspireret af både fortiden og nutiden. Hafa Eden giver dig personlige valgmuligheder i form af forskellige kombinationer. Fritstående håndvask på bordplade eller nedsænket håndvask i porcelæn, håndtag i læder eller karakteristiske købmandshåndtag. 

Læs mere om Eden her

Hafa Life

Hafa Life er som livet – fuld af muligheder. Therese har designet alternative skuffefronter, så du nemt kan forny møblet i henhold til din personlige stil og dine kreative idéer.

Læs mere om Life her

Hafa Original

Hafa Original er en stilsikker, legende flirt med vores allerførste håndlavede møbelserie. Elin har moderniseret formen ved at forstørre de tidstypiske lameller og forvandle dem til skuffefronter og låger. Hafa Original fås i tre bredder med spejl eller spejlskab. Du kan vælge mellem ægte egefiner, hvidmalet finer og sortmalet finer. Møblerne er færdigmonterede.

Læs mere om Original her