Hafa Silent

ET TIDLØST OG STILSIKKERT BADEVÆRELSE

Tone-i-tone eller monokrom. Med detaljer i sort og antracit, fra vandhaner til brusere og møbler, skaber du et badeværelse frit fra unødvendige indtryk. Det er stilfuldt, skiller sig ud og er tidløst smagfuldt.

SÅDAN SKABER DU KONCEPT SILENT I DIT BADEVÆRELSE

SÅDAN SKABER DU KONCEPT SILENT I DIT BADEVÆRELSE

Kombiner en Hafa bruser med sorte detaljer til vores møbler i antracit, her Hafa Shape, for at skabe følelsen af matchende toner i sort. Komplettere dertil med en af vores sorte bruser samt Hafa Mix Slim brusesæt i sort for et komplet og elegant badeværelse.
 

Vores badeværelsesindretning i mat sort der indgår i koncept Silent:
Hafa On Top bordplade
Hafa Circle fritstående håndvask
Hafa Fine vandhane
Hafa sorte bruser
Hafa Mix Slim brusestangsæt

Husk at købe til matchende bundventil. Ønsker I en traditionelt nedsænket vask har vi selvfølgelig også overløbsringe der matcher konceptet. Find dem her

HAFA SILENT BADEVÆRELSESTRENDS 2021-2022

Trenden med industriellt sort i badeværelset, som har vi set under et par år, holder i sig også under 2021 og 2022. Vi har et sort sortiment af vandhaner, brusestangsæt, bruser og beslag i dejlig sort mat. Sørg for at der er god belysning i badeværelset med de mørke produkter for at balancere op den mørke hyggelig følelse med varmt lys. 

Trendige farver i badeværelset til Hafa Silent: Sort mat, antracit, hvidt, krom. Materialer at kombinere med: Porcelæn, lakeret metal, beton.

Hafa Shape badeværelsesmøbler

Hafa Shape badeværelsesmøbler

Stram og nedtonet badeværelsesdesign i kombination med fullændet teknik giver dig en møbel du vil ha glæde af i mange år.

Find Shape her
SORTE VANDHANER

SORTE VANDHANER

Vi har et stort sortiment af sorte vandhaner af høj kvalitet. Høje og lave vandhaner i flere modeller.

Find din sorte vandhane her
BRUSER

BRUSER

Vi har flere modeller af praktiske brusehjørner med flotte profiler og beslag i sort mat

Find din sorte bruser her