Moderne Elegance

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Lad dig inspirere af de asymmetriske former, som er skabt af Måns Broman, når du kombinerer din egen sammensætning af Hafa Edge.

FlexStorage™ i lakeret massiv eg

I skuffen er der en fleksibel skuffeindretning kaldet FlexStorage™ i lakeret massiv eg og en måtte i bunden, som holder tingene på plads og gør det nemmere at rengøre skuffen. 

SmoothOpen™-skuffesystem

Edge har et SmoothOpen™-skuffesystem, som er en kombination af push-open og dæmpet lukkefunktion.

Fleksibel høj & halvskab

Der er altid brug for opbevaring, og i denne serie kan du supplere med høj- og halvskab, som åbnes med push-open-funktion, hvilket ikke kræver noget håndtag, eller med en låge med dæmpet lukkefunktion.

Handfat som uttrycker personlig stil

Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Vælg nedsænket håndvask i porcelæn med afrundede hjørner og overløbssikring eller mellem seks fritstående håndvaske, som vi mener passer særligt godt til Hafa Edge. Fire i porcelæn med forskellige former og to i glaseret stål med tynde linjer.

Vores fritstående håndvask er tilgængelige i forskellige former til at udtrykke personlig stil.

hafa_edge_smooth_handfat.jpg

Utræksskuffe i lakeret massiv eg

I højskabet er der en udtræksskuffe i lakeret massiv eg. Kan om ønsket suppleres med eludtag.

Edge-spejlene i to former

Edge-spejlene fås i to former – rektangulær eller rund. Det rektangulære spejl og spejlskabet fås i tre bredder, 600, 800 og 1000 mm, og har integreret LED-belysning med et behageligt varmt hvidt lys.

Tidløse aftryk – Hafa Edge

Vi laver et aftryk, hvor vi befinder os, de findes i det spildte kaffekop, i hverdagen, i tåge på badeværelse kabinet. Disse aftryk skaber lyst og lykke.

Kombinera med lust

På bilden presenteras inte bara en historia, ni ser Hafa Edge 1600 i läcker antracitgrå kulör. Tvättställsskåp och sidomodul med SmoothOpen™ lådsystem ligger helt i linje med den exklusiva möbelns uttryck. En heltäckande bänkskiva Kensho av Silestone ligger som underlag för det rektangulärta handfatet, Hafa Edge Smooth, med tunna linjer i glaserat stål. På väggen hänger en rund spegel med tunn lackad ram och blandaren vi valt är Hafa Smooth High. Ett badrum med extra allt. Se alla delar i Hafa Edge här.

hafa_edge_smooth_handfat2.jpg

Bordplader i Silestone™

Bordplader i Silestone er robuste kvartsplader og fås i fire flotte farver og strukturer. Fås i flere længder og dækker hele fladen uden samlinger ved kombination af underskab og sidemodul. Kensho fås som lagervare. De øvrige er bestillingsvarer.Silestone-pladerne leveres med huller, der er tilpasset til fritstående håndvask og højt blandingsbatteri.

Håndtagene giver karakter

Håndtagene giver dit Edge-møbel endnu mere karakter. De er tynde, lange og smalle og specialfremstillet til at passe til Edge. Asymmetrisk placeret for at skabe et spændende look. Fås i krom og i tre længder. Håndvaskskabene kan også anvendes uden håndtag takket være det unikke skuffesystem SmoothOpen™.