Moderne Elegance

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Lad dig inspirere af de asymmetriske former, som er skabt af Måns Broman, når du kombinerer din egen sammensætning af Hafa Edge.

FlexStorage™ i lakeret massiv eg

I skuffen er der en fleksibel skuffeindretning kaldet FlexStorage™ i lakeret massiv eg og en måtte i bunden, som holder tingene på plads og gør det nemmere at rengøre skuffen. 

SmoothOpen™-skuffesystem

Edge har et SmoothOpen™-skuffesystem, som er en kombination af push-open og dæmpet lukkefunktion.

Håndvask, der giver personlig stil

Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Vælg nedsænket håndvask i porcelæn med afrundede hjørner og overløbssikring eller mellem seks fritstående håndvaske, som vi mener passer særligt godt til Hafa Edge. Fire i porcelæn med forskellige former og to i glaseret stål med tynde linjer.

Vores fritstående håndvask er tilgængelige i forskellige former til at udtrykke personlig stil.

hafa_edge_smooth_handfat.jpg

Kombinera med lust

 På billedet præsenteres ikke bare en historie, du ser Hafa Edge 1600 i en flot antracitgrå farve. Badeværelsesskab og sidemodul med ”smooth open” skuffesystem ligger helt på linie med det eksklusive møbel udtryg. En hel bordplade Kensho af Silestone der ligger som underlag for den rektangulært håndvask, Hafa Edge Smoot, med tynde linjer i glasseret stål. På væggen hænder et rundt spejl med tynd lakeret ramme og armaturet vi har valgt er et Hafa Smooth Høj. Et badeværelse med ekstra af alt. Se alle delene i Hafa Edge her. 

hafa_edge_smooth_handfat2.jpg

Bordplader i Silestone™

Bordplader i Silestone er robuste kvartsplader og fås i fire flotte farver og strukturer. Fås i flere længder og dækker hele fladen uden samlinger ved kombination af underskab og sidemodul. Kensho fås som lagervare. De øvrige er bestillingsvarer.Silestone-pladerne leveres med huller, der er tilpasset til fritstående håndvask og højt blandingsbatteri.