Hafa Igloo Pro™

Nu tager vi endnu et skridt fremad med lanceringen af vores nye bruseserie, IglooPro™. Vi kombinerer banebrydende teknologi med unikt design. IglooPro™ monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny teknologi, InstaQuick™.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI UNIKT DESIGN

I vores brede sortiment af IglooPro™ finder du den rette bruseløsning til ethvert badeværelse. Ud over at den er hurtig at installere, giver den også rummet et unikt præg med sit skandinaviske design.

Igloo Pro™ bygger du efter dine for udsætninger

InstaQuick™ - ny patentsøgt teknologi... Læs mere

IglooPro™ monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny teknologi, InstaQuick™.

 • insta-quick-ovan.jpg

  DEN HURTIGASTE INSTALLATION

  Tryk glasdøren fast mod vægprofilen. Sæt monteringssættet i, og døren sidder sikkert fast.

 • insta-quick-hand.jpg

  NEM AT JUSTERE

  InstaQuick™ gør det nemt at tilpasse vinklen på dine døre, også selvom hjørnet ikke er 90°..

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARE VÆGPROFILER

  Kan monteres med udvendige 12 mm-rør cc 35.

Vores forskellige kombinationer... læs her

Kombiner din bruseafskærmnings løsning efter behov. Alt fra det traditionelle brusehjørne i flere størrelser eller kombinerer af lige, faste og buet vægge, som kan placeres på flere forskellige måder. den justerbar åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder og du har mulighed for at skubbe dørene ind, når de ikke bruges for at frigøre mere plads i dit badeværelse.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO BRUSEHJØRNE

Flotte, store glasoverflader, glatte vægprofiler uden samlinger, som er lette at holde rene, og håndtag af naturanodiseret aluminium. Kombiner din bruseløsning, så den passer til netop dit behov. Du kan få alt fra et traditionelt brusehjørne i flere størrelser eller en kombination af en lige, fast eller buet brusevæg til et U-formet brusehjørne, der kan placeres på flere måder. Den justerbare åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder, og døren/dørene svinges nemt ind, når de ikke er i brug, så du kan frigøre plads i dit badeværelse.

IglooPro brusehjørne

IGLOO PRO BRUSENICHER

Har du brug for en nicheløsning, så har vi mange størrelser og flere monteringsmuligheder at vælge imellem. Vælg en eller to vendbare døre, alt afhængigt af hvilken overflade der skal afskærmes. Hvis du f.eks. har tænkt dig at have den ved siden af et badeværelsesmøbel, kan du vælge en dør kombineret med en fast væg. Fås i klart og matteret glas og kan kombineres til mange bredder.

IglooPro brusenicher

IGLOO PRO BRUSEVÆGGE

Velegnet til dig, der har et lille badeværelse og ønsker at afskærme dit bruseområde på en elegant måde. Brusestangen i naturanodiseret aluminium kan monteres på tre måder: på væggen til bruseforhæng, i loftet eller vinkelret på samme væg, hvor bruseren monteres. Stangen er 1200 mm og kan afkortes til en valgfri længde. Har du lidt mere plads, og ønsker du en bruseløsning, der skiller sig ud, kan du montere den midt på væggen ved hjælp af to stænger. Fås i klart og matteret sikkerhedsglas (8 mm) og i størrelserne 700, 800, 900, 1000 og 1300 mm.

IglooPro brusevægge