SHAPE BADEVÆRELSEMØBLER

Nu præsenterer vi den næste generation af badeværelsesmøbler og fortsætter vores rejse fremad. Nye farver, nye skuffeindsatser, men frem for alt ny teknologi. Med Hafa Shape får du et badeværelsesmøbel, som er fleksibelt og har mange kombinationsmuligheder.

Personlig og fleksibel

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. Serien fås i flere bredder og farver og kan suppleres med Store spejle eller spejlskabe.

DESIGNET HÅNDVASK

Spændstig form, der strækker sig frem til kanten. Udviklet af vores egne designere og den unikke form harmonerer flot med det tilhørende skabs stramme linjer.

on_verge_720x338.jpg

 

læs mere

On Top bordplade af laminat

Vores fugtafvisende bordplader er af laminat og fås i gråmønstret eller i dybmat antracit. Sidstnævnte har en ekstra mat overflade, som modvirker fingeraftryk.