SHAPE BADEVÆRELSEMØBLER

Nu præsenterer vi den næste generation af badeværelsesmøbler og fortsætter vores rejse fremad. Nye farver, nye skuffeindsatser, men frem for alt ny teknologi. Med Hafa Shape får du et badeværelsesmøbel, som er fleksibelt og har mange kombinationsmuligheder.

SHAPE Badeværelsesmøbler

Personlig og fleksibel

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. Serien fås i flere bredder og farver og kan suppleres med Store spejle eller spejlskabe.

Store spejl

Store spejl

Stilrent, rundt spejl med dekorativ og funktionel LED-belysning langs kanten. Touchfunktionen gør at lyset kan dæmpes.

Køb til Store spejl
Circle Facett fritående håndvaske

Fire forskellige håndvaske

Alle i håndvaske er i porcelæn med mat finish. Bemærk det fine facetterede relief på Circle Facett. Spring Small passer til vores kompakte modeller.

Læs mere om Circle Facett håndvaske
Skuffer med den nyeste teknologi

Nyeste teknologi

Skuffer med dæmpet lukkefunktion og den nyeste teknologi, slanke skuffesider i matlakeret metal og fuldt udtræk. Skuffe-indsats af bambus og en udtagelige skuffemåtte medfølger

On Verge håndvask

DESIGNET HÅNDVASK

Spændstig form, der strækker sig frem til kanten. Udviklet af vores egne designere og den unikke form harmonerer flot med det tilhørende skabs stramme linjer.

on_verge_720x338.jpg

 

Læs mere om Verge håndvask
On Top bordplade af laminat

On Top bordplade af laminat

Vores fugtafvisende bordplader er af laminat og fås i gråmønstret eller i dybmat antracit. Sidstnævnte har en ekstra mat overflade, som modvirker fingeraftryk.

Håndtag Verge

Håndtag Verge

Elegant håndtag af aluminium med børstet finish. Fås i to størrelser og to farver, antracit og Inox. Designet til at passe ekstra godt med Hafa Shape.

Køb til håndtag
Shape spejlskab Shape servantskab

SERVANTSKAB I FLERE BREDDER

Vores skabe fås i bredderne 600, 800, 900, 1000 og 1200. De fleste af skabene kan også kombineres med et sidemodul 300, som giver ekstra bredde, eller med en anden løsning.

Se alle Shape badeværelsesmøbler her
Store speijskab

LED-PROFIL ELLER LED-SPOTS

Vælg mellem indbygget LED-profil eller LED-spots, begge med et behageligt og funktionel varmt hvidt lys.

Vælg varmt hvidt lys
Store høy-  veggskap

Store HØYSKAB OG VÆGGSKAP

Store højskab fås i to udførelser og med to forskellige dybder. vælg mellem push-open uden håndtag eller dæmpet lukke-funktion med valgfrit håndtag. Vægskab med mindre dybde.

Se alle Store høj & vægskab her