Gælder på orginalprisen

HAFA COLLECTION
nøje udvalgt badeværelsesindretning

Køb badeværelsesindretning direkte hjem til dig. Indretning med smart teknik, underskab i unikke farver og produkter der hjælper dig med at tænkte miljøbevidst.

 HAFA SMART ROUND</br>BADEVÆRESESSPEJL

HAFA SMART ROUND
BADEVÆRESESSPEJL

LÆS MERE HER

Smart badeværelsesbelysning

Med Hafa Smart Round spejl bliver dit badeværelse en del af et højteknologisk smart hjem. Sluk lyset i hele huset, inklusive dit Hafa Smart Round spejl, med stemmekommando og skab personlige rutiner via din mobil. Smart badeværelsesbelysning- for alvor.

silk underskab i lys beige

SILK UNDERSKAB
- NEM AT MONTERE

Hafa Silk er et underskab i en lys beige farve, nem at montere.
Håndvask i porcelæn og håndtag medfølger.

KØB HAFA SILK UNDERSKAP
Tvättställ Hafa Clay och Silk

Praktisk & moderne

Underskab i moderne form, med en kumme der strækker sig hele vejen til kanten og god plads til afstilling på begge sider og bagtil. Skuffemåtter og to rammer af bambus gør det nemt at holde orden i skufferne.

Køb her
Djupa lådor med fullutdrag Hafa Clay och Silk badrumsskåp

Formonteret og enkelt

Skuffer med softclose og fuldt udtræk der giver en god overblik over indeholdet. Leveres samlet, nem at installere med justerbare ophængsbeslag og forberedt for væg- og gulvafløb.

Køb her
Håndtag Hafa Silk

Med eller uden håndtag

Underskab Hafa Clay har flotte samt praktiske integrerede håndtag. Til Hafa Silk medfølger stilrene håndtag i klassisk form i krom med sort grebsoverflade.

Køb her

Køb Hafa Collection badeværelseindretning

Hafa Clay med integreret håndtak

Hafa Clay er et underskab i en behagelig varm grå farve med praktisk integreret håndtag i blød afrundet form of håndvask i porcelæn med moderne form. Vores Clay-møbel passer både i lyse, klassiske badeværelser, såvel som i moderne badeværelser i skandinavisk stil med naturlige materialer. Eller hvorfor ikke med mørkere toner og eksklusiv følelse som fx et badeværelse i sort. Færdigmonteret og nemt at montere. Clay underskab og vask fås i 600-bredde.

Køb hafa clay

Unikke vandhaner

Vandhaner Hafa Diamond og Warp har en unik vandstråle der skaber et smukt netformet mønster og er desuden vandbesparende.

Køb vandhaner her
Nyt badeværelse  <br>med Hafa Pure

Nyt badeværelse
med Hafa Pure

Hafa Pure underskab med hvide glatte fronter er et smukt alternativ for dig der skal skifte eller renovere dit badeværelse. Køb Hafa Pure badeværelsesmøbler.

KØB HAFA PURE BADEVÆRELSESMØBLER HER
Orden i sagerne

Orden i sagerne

Hafa Pure underskab har en vask i moderne form og i skuffen medfølger skuffeindretning der hjælper dig at holde orden.

Skuffer med fuldt udtræk

Skuffer med fuldt udtræk

Skufferne kan trækkes helt ud, hvilket gør at du nemt kan se og nå indeholdet i dine skuffer, selv helt bagerst.

Færdigmonterede møbler

Færdigmonterede møbler

Hafa Pure møbler kommer samlet (monteret) og håndtag i krom samt vask er inkluderet.

Om Hafa Collection

Under Hafa Collection har vi samlet nøje udvalgte produkter, som du ikke finder andre steder. Det er blandt andet badeværelsesindretning med den nyeste teknologi, der gør dit badeværelse smart og kan styres med f.eks. Google, Alexa og Apple Homekit. Her finder du også badeværelsesindretning med unikke farver og Øko-smarte produkter, der hjælper dig med at tænke miljøsmart. Du kan købe alt herfra, bekvemt direkte hjem til dig.

BADEVÆRELSEINDRETNING MED UNIKT DESIGN

Hafa udvikler produkter til hele badeværelset og skubber konstant grænser for at skabe et unikt design med banebrydende teknologi og med høj kvalitet, der holder over tid. Vi tilbyder et stort sortiment af møbler til dit badeværelse med fokus på smarte og praktiske løsninger, der skaber meget opbevaring, både til det lille og store badeværelse. Ambitionen er, at du altid finder dit perfekte badeværelse hos os.

 

MODERNE BADEVÆRELSEINDRETNING 2021

Bliv inspireret af vores nye Hafa Color Concept med en design, der tager trenderne inden for badeværelset 2021 til det næste niveau med farver som messing, sort, krom og sort krom. Til efteråret ønsker vi badeværelsesmøbler i mat sort, såsom sorte håndklædetørrer og armaturer. En badeværelsesnyhed i efteråret 2021 er farven sort krom, som du finder på både håndvaske og armaturer. Vi har også udvidet vores sortiment betydeligt med brusere, hovedbrusere, armaturer og masser af badeværelses-armaturer i den flotte farve messing. Vi kender badeværelsesdesign. Lad os hjælpe dig i dit badeværelsesprojekt. Læs mere under inspiration.

Vad er et smart produkt og et smart hjem?

Du kan styre et smart produkt fra din mobil via en app eller via smarte assistenter som Google Home, Apple Home og Alexa assistent. Funktioner som at tænde, slukke, indstille rutiner, der giver dig mulighed for at få det rigtige lys på det rigtige tidspunkt eller dine egne stemmetilpassede funktioner gør det behageligt og praktisk i dit hjem og badeværelse.

Hvad er et smart spejl?

Der er flere produkter på markedet, der omtales som smarte spejle. De er dog ikke smarte i den forstand, at man ofte kalder andre produkter på teknologiområdet for smarte hjem, hvor man kan styre sit spejl via appen i sin mobil, eller via en smart assistent som Google Home, Apple Home eller Alexa assistent. Hafa Smart Round Mirror er et smart produkt i sin egentlige forstand og kan styres på samme måde som dine andre smarte enheder i dit hjem. Spejlet bruger den nyeste teknologi i smarte hjem med Thread-protokollen for optimal kontrol og oplevelse.

Hvorfor et smartmspejl i dit badeværelse?

Du kan styre Smart Round-spejlet via Nanoleaf-appen eller en smart assistent fra Google, Apple eller Alexa. Det betyder, at du kan vælge, om du vil bruge stemmekommandoer, styre via din mobiltelefon, eller på sædvanlig vis via touch-funktionen direkte på spejlet. Et smart spejl på dit badeværelse er behageligt og hjælper dig med at spare energi i det lange løb. Du kan tænde, slukke, styre lysstyrken, ændre lystemperaturen, planlægge, hvornår den skal tændes og slukkes, eller vælge den lysstyrke, som du vil tænde for om natten, når nogen i familien besøger badeværelset. Tilføj dine egne personlige kommandoer i Google Home, der giver dig mulighed for med en stemmekommando at ændre spejlets lysstyrke uden at skulle røre ved spejlet med klæbrige hænder, eller slukke for spejlet, inklusive al belysning i dit hjem, når du går i seng eller forlade hjemmet. Fleksibel, komfortabel og energismart på forkant.

Hvad er en designstråle på min vandhane?

Vores vandhaner i Hafa Collection har en jetsamler for enden af tuden, der former vandstrålen til et smukt netformet mønster, du ikke har oplevet før. Det er smukt og sparer også vand. Hafa vandhaner er kendt for deres høje kvalitetsdesign og med vores vandhaner i Hafa Collection får du et design ud over det sædvanlige.