KVALITET & MILJØ

EN LILLE, MEN VIGTIG BADEVÆRELSESDETALJE

Markedskravene har aldrig været højere, og det sætter vi pris på. Når badeværelset trænger til at blive lavet om, ønsker vi alle at finde produkter, der passer til vores stil og familiesituation, men også produkter, der holder over tid.

Det, der adskiller badeværelset fra andre dele af huset, er, at produkterne skal kunne tåle dagligt slid samt fugt, vand og rengøring. Desuden bruger flere af vores produkter el. Og el og vand kræver omtanke. Derfor er vi ikke tilfredse, før vi har testet alle vores produkter og fået dem godkendt af det relevante testinstitut. Og naturligvis er alle vores produkter CE-mærket i henhold til gældende normer. 

AFTALE MED DEN SVENSKE BRANCHEORGANISATION SÄKER VATTEN

Vi har indgået en aftale og samarbejder med brancheorganisationen Säker Vatten. De svenske brancheregler for sikker vandinstallation er et regelsæt, som branchens aktører har udarbejdet for at mindske risikoen for bl.a. vandskader. Branchereglerne stiller krav til installationen og de virksomheder og personer, der udfører den.

MILJØTÆNKNING MED DET GRØNNE GENBRUGSMÆRKE

Det grønne mærke (Den Gröna Punkten) viser, at emballageafgiften er betalt i det land, hvor emballagen/den emballerede vare sælges. Symbolet viser også, at emballagen indsamles og genanvendes. Al vores emballage er mærket med det grønne genbrugsmærke.

PRODUKTER, SOM ER VURDERET AF SUNDAHUS

Vi har produkter, som er blevet vurderet af SundaHus, en uafhængig svensk tredjepart, som systematisk arbejder for at skabe et samfund uden miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Vores produkter findes i SundaHus' miljødata.

TESTET OG GODKENDT

Naturligvis er alle vores produkter CE-mærket i henhold til gældende normer. Du finder alle ydeevnedeklarationer og vedligeholdelsesanvisninger på vores hjemmesider.

SINTEF

SINTEF Byggforsk er et akkrediteret testlaboratorium, som tester og certificerer vores blandingsbatterier og toiletter. Certifikatet betyder, at vores produkter opfylder alle krav, der er fastsat i den europæiske norm (EN).

EN LILLE, MEN VIGTIG DETALJE

Et rigtigt godt badeværelse skal give en følelse af både kvalitet og tryghed. Vores produkter er fremstillet af materialer og komponenter af højeste kvalitet, hvilket er grunden til, at vi altid yder 5 års garanti på alle vores badeværelsesprodukter.

KVALITET, SOM VI SÆTTER VORES NAVN PÅ

Vi har lang erfaring i badeværelsesbranchen. Sammen med organisationen arbejder vores team af designere og produktudviklere hele tiden langsigtet for at skabe fremtidens badeværelse med det rette design og den rette funktion og den kvalitet, som vi sætter vores navn på.

DET STARTEDE I 60'ERNE

Vores rejse begyndte i 1962, og eftersom vores første møbel blev fremstillet i Halmstad og Falkenberg, valgte vi navnet Hafa. Derefter voksede virksomheden, og vi fremstillede vores første badeværelsesmøbel helt i teak. Denne klassiker kan stadig ses i mange svenske hjem. Siden da har vi udviklet mange produkter, som har gjort os til det, vi er i dag – en moderne badeværelsesleverandør.

BYGGEVAREDEKLARATIONER

For at tilgodese dit behov for dokumentation findes byggevaredeklarationerne i pdf-format på vores hjemmesider eller digitalt i eBVD-format på www.byggvarudeklarationer.se. Disse gemmes i 10 år, også efter at varen er udgået, så du kan føle dig tryg ved dit valg.