Edge badeværelsesmøbler

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Lad dig inspirere af de asymmetriske former, som er skabt af Måns Broman, når du kombinerer din egen sammensætning af Hafa Edge.

Edge tilbyder nogle eksklusive valgmuligheder. De gerede hjørner og tynde linjer giver den bedste præcision og kvalitet i formsproget. Unikt skab til håndvask med SmoothOpen™-skuffesystem – som har både push-open-funktion og dæmpet lukkefunktion. FlexStorage™ er fleksibel skuffeindretning i lakeret massiv eg, og der er måtter i skufferne, som gør rengøringen nemmere. Vælg mellem en fritstående porcelænshåndvask eller glaseret stål på en bordplade i Silestone eller en nedsænket porcelænshåndvask. Spejl og spejlskab med integreret LED-belysning eller rundt spejl med tynd lakeret ramme. 

1 VÆLG BREDDE, UNDERSKAB OG PLACERING - Klik her

Vores underskab fås i bredderne 600, 800 og 1000 mm. Alle bredder kan kombineres med sidemodulet på 600 mm for at få mere bredde. Sidemodulet kan også placeres helt fritstående for at opnå et spændende look.

Pdf med guide för Hafa Edge kombinationer

  • Edge badeværelsesmøbler.jpg

2. VÆLG FARVE - Klik her

Hafa Edge fås i hvid og antracitgrå – begge med elegant mat finish.

  • toggle_edge_2.jpg

3 A. VÆLG NEDSÆNKET ELLER FRITSTÅENDE HÅNDVASK - Klik her

Nedsænket håndvask i porcelæn med afrundede hjørner og overløbssikring. Fås i bredderne 600, 800 og 1000 mm. Seks fritstående håndvaske, som vi mener passer særligt godt til Hafa Edge.

  • toggle_edge.jpg

4. VÆLG BORDPLADE - Klik her

Bordplader i Silestone er robuste kvartsplader og fås i fire flotte farver og strukturer. Fås i flere længder og dækker hele fladen uden samlinger ved kombination af underskab og sidemodul. Kensho fås som lagervare. De øvrige er bestillingsvarer.  

  • BÄNKSKIVA.jpg

5. HULLER i BORDPLDEN - Klik her

Silestone-pladerne leveres med huller, der er tilpasset til fritstående håndvask og højt blandingsbatteri. Vælg den placering af håndvasken, som passer til dit badeværelse. Fås i en bredde på op til 1600 mm.

  • HÅLTAGNING.jpg

6 .VÆLG SPEJL ELLER SPEILSKAB - Klik her

Edge-spejlene fås i to former – rektangulær eller rund. Det rektangulære spejl fås i tre bredder, 600, 800 og 1000 mm, og har integreret LED-belysning med et behageligt varmt hvidt lys, som lyser fremad gennem et matteret felt samt opad og nedad. Det runde spejl har en tynd lakeret ramme i hvid eller antracitgrå – Ø 570 mm. Spejlskabet har dobbeltsidede spejldøre med dæmpet lukkefunktion og indbygget LED-belysning foroven og forneden. I skabet er der et eludtag, en magnet til småting og et forstørrelsesspejl.

  • spegel_spegelskap.jpg

7. VÆLG HØJ HÖG- ELLER HALVSKAB - Klik her

Der er altid brug for opbevaring, og i denne serie kan du supplere med høj- og halvskab, som åbnes med push-open-funktion, hvilket ikke kræver noget håndtag, eller med en låge med dæmpet lukkefunktion, som suppleres med et håndtag.

  • skåp.jpg

8. VÆLG HÅNDTAG - Klik her

Håndtagene giver dit Edge-møbel endnu mere karakter. De er tynde, lange og smalle og specialfremstillet til at passe til Edge. Asymmetrisk placeret for at skabe et spændende look. Fås i krom og i tre længder. Håndvaskskabene kan også anvendes uden håndtag takket være det unikke skuffesystem SmoothOpen™.

  • handtag.jpg