Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler

Et badeværelsesmøbel fra Hafa sætter stilen i hele badeværelset

Hos Hafa finder du kvalitets badeværelsesmøbler der hjælper dig med at få rigeligt med opbevaringsplads. Vi har et hav af forskellige designs som passer til din personlige stil. Disse er forskellige i design og udtryk, men alle med samme høje kvalitet, gode opbevaringsmuligheder og smarte funktioner, uanset hvilket badeværelsesmøbel du vælger.

 • Hvor højt skal et badeværelsesmøbel hænge?

  Ved ophænging af badeværelsesmøbler er standardhøjden for underskabe med plads til en indbygget håndvask 85 cm over gulvet, og det er dette vores målskitser er baseret på. Det er kun en anbefaling og det er også normalt at montere det lidt højere oppe, f.eks. 87-90 cm, hvis man er lidt højere. Til underskabe med fritstående håndvaske er det vigtigt at huske på, at vasken udgør en ekstra højde og at underskabet derfor skal monteres lavere, så vasken er i den højde som vist ovenfor. Standardhøjden for spejlskabe og spejle er 195cm over gulvet, men monteringshøjden skal tilpasses spejlets størrelse (mindre spejle skal placeres lavere) og selvfølgelig også efter ens personlige præferencer. Badeværelsesmøbler med sideopbevaring, såsom højskabe og sidemoduler kan med fordel placeres sådan at de passer til de øvrige badeværelsesmøbler.

 • Hvordan gør man et badeværelsesmøbel personligt?

  Det er muligt at skræddersy dine badeværelsesmøbler ved f.eks. at vælge unikke greb/håndtag. Hvis du vælger et underskab med bordplade og en fritstående vask, er der mange tilpasningsmuligheder for at tilpasse badeværelsesmøblet til din personlige stil.

 • Hvor meget opbevaring skal man bruge i et badeværelsesmøbel?

  Der er ofte et stort behov for opbevaring på badeværelset, og det gælder både for store såvel som små badeværelser. De ting du oftest bruger, skal være let tilgængelige. På et rummeligt badeværelse giver en håndvask med et underskab med skuffer, god og overskuelig opbevaring. Spejlskabe giver en praktisk og let tilgængelig opbevaring. Spejlskabe har normalt indbyggede stikkontakter, men underskabe til håndvaske og sideskabe kan også udstyres med stikkontakter. Badeværelsesmøbler så som højskabe og underskabe kan stå for opbevaringen af f.eks. håndklæder og toiletpapir. På et lille badeværelse er det vigtigt at indrette med de rigtig badeværelsesmøbler og udnytte rummet klogt. Vælg spejlskabe i stedet for normale spejle. Underskabe med låger rummer flere ting end skabe med skuffer, mens skuffer gør indholdet lettere tilgængeligt. Brug også pladsen over toilettet ved at placere et vægskab der. Hvis du har et aflangt badeværelse, findes der lave møbler (kompakt dybde), hvor bredden stadig er godt udnyttet.

 • Hvor meget afsætningsplads skal man bruge ved håndvasken?

  Når du har en lille vask kan være en god idé at vælge en model med rummelig håndvask for at undgå stænk, selvom det giver mindre opbevaringsplads. Dette kan kompenseres med et spejlskab over vasken eller en skuffe nedenunder, hvilket reducerer behovet for opbevaringsplads ved håndvasken. Større håndvaske indeholder normalt både en mere funktionel vask og godt med opbevaringsplads, og så handler designet mere om ens æstetiske sans og personlige smag.