Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Vedligehold dit badeværelse

Her har vi samlet information om, hvordan du bedst tager vare på dine produkter fra os, for at de skal holde med tiden. Clean & Shine produkterne er vores egne og kan købes hos flere af vores forhandlere, men tilsvarende er tilgængelige på markedet. Læs mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler

Vores badeværelsesmøbler er tilpasset til badeværelset og fremstillet i materialer, der kan tåle fugt. Trods dette må de ikke udsættes for vand eller ekstremt høj luftfugtighed. Derfor skal væskepletter, selv almindeligt vand, tørres op hurtigst muligt for at undgå, at der trænger fugt ind i samlinger. Sørg også for, at badeværelset har en god ventilation, og undgå at placere møblerne i nærheden af badekarret eller bruseren. Til rengøring anbefaler vi Clean & Shine Allround som fjerner fedt og snavs. For blanke overflader og spejle brug Clean & Shine Allround Glasklart.

Du finder vores badeværelsesmøbler her
Massagebadekar

Massagebadekar

Rengør karret efter hvert bad for at opnå den bedste holdbarhed. Tør vanddråber af med en blød klud for at undgå kalkbelægninger. Hvis akryloverfladen beskadiges eller ridses, kan der anvendes Clean & Shine Bathroom, som rengør og fjerner mindre mærker og ridser. Ved dybere ridser/skader skal der poleres med Clean & Shine Polermiddel. Undgå bakterier, og hold rørsystemet rent ved hjælp af rengørings- og desinfektionsprodukterne fra Spacare

Du finder vores massagebadekar her
Gjutmarmor/Sanitetsporslin

Støbemarmor/Sanitetsporcelæn

Anvend Clean & Shine Bathroom for at få det bedste resultat. Det rengør, polerer og beskytter i en og samme behandling uden at beskadige materialet. Til den daglige rengøring anbefaler vi mildt rengøringsmiddel. Anvend aldrig slibende rengøringsmidler. I tilfælde af svære mærker/misfarvninger af porcelæn anvendes Clean & Shine Polermiddel. Der kan også anvendes eddike- eller vinsyre til dette.

Du finder vores håndvask her
Bruseafskærmninger

Bruseafskærmninger

Til den daglige rengøring af bruseren anbefaler vi at bruge en bruseskraber og ved behov glasrens. For at bruseren skal holde sig ny længe, skal der  anvendes Impregnator med jævne mellemrum. Den danner et beskyttende lag på glasset, så kalk og snavs ikke sætter sig fast. Kalkpletter fjernes med kalkrens. 

Du finder vores bruseafskærmninger her
Brusesæt

Brusesæt

For at holde kalk væk fra bruserens vandsi er alle vores loftsbrusere og brusesæt udstyret med en afkalkningsfunktion. Træk hånden hen over de gummibelagte vandhuller efter hvert bad - så holder du kalken borte.

Du finder vores brusesæt her
Blandingsbatterier

Blandingsbatterier

Fjern sæbe- og kalkrester dagligt med en fugtig klud. Det rengør, polerer og beskytter blandingsbatteriet i en og samme behandling uden at beskadige materialet. Undgå at bruge rengøringsmidler, der er ætsende, syreholdige  eller slibende, eftersom de kan forårsage varig skade på forkromede, lakerede eller forgyldte overflader.

Du finder vores blandingsbatterier her