Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Håndklædetørrer

Håndklædetørrer

Find kvalitets håndklædetørrer der leverer velgørende varme

Hos Hafa synes vi at du fortjener at komme ud af badet til bløde og varme håndklæder. Dette får du med en håndklædetørrer, derudover at tørre også varmer dine håndklæder. Vi har håndklædetørrere i forskellige design, farver og størrelser. Håndklædetørrer tilbyder også funktionel opbevaring og tilfører badeværelset et designmæssigt element. Vi udvider nu vores sortiment med fem helt nye modeller – alle med design af høj kvalitet.

Læs mere her
  • Hvilken håndklædetørrer skal jeg vælge?

    Hvilken håndklædetørrer du skal vælge afhænger af, hvilken funktion du vil have at den skal udføre. Skal den bare tørre håndklæderne efter brug og opvarme dem inden, eller skal håndklædetørren være den eneste varmekilde i badeværelset. For dem der bruger den til tørring og opvarmning af håndklæder, er en elektrisk håndklædestang et godt valg. Til dem der fra et opvarmningssynspunkt ønsker at bruge deres håndklædetørrer i stedet for et vandbårent element, kan det være klogt at vælge en kombitørrer: dvs. en der både har vandventil og elpatron. Det indebærer at håndklædetørren varmes op af det vandbårne varmesystem om vinteren og af elpatronen om sommeren, når varmen er slukket. Så får du en håndklædetørrer, der ved behov er uafhængig af det vandbårne varmesystem. Det er også vigtigt at vælge en stor nok håndklædetørrer, så håndklæderne hænger luftigt og tørrer hurtigere. Håndklædestangens evne til at varme badeværelset påvirkes også også af hvor meget af dens overflade er fri. En tom håndklædestang varmer rummet meget bedre end en, der er overbelastet med håndklæder. Hvis du har brug for oplysninger om varmeeffekten af ​​vores vandbårne håndklædetørrere, kan du kontakte vores kundeservice.

  • Hvor hurtig kan en håndklædetørrer tørre et håndklæde?

    Hvor lang tid det tager at tørre et håndklæde på en håndklædetørrer, afhænger af mange forskellige faktorer, hvor vådt håndklædet er, hvor stort håndklædet er, hvor stor håndklædetørreren er, hvilken styrke håndklædestangen har og om håndklædet foldes ud inden det hænges op eller om er krøllet sammen. Tørring af et håndklæde på en opvarmet håndklædetørrer tager alt fra 8 minutter til 8 timer.