Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Brusesæt

Brusesæt

Brusesæt med rene og smukke linjer, der passer dit badeværelse

Blandingsbatteri, brusesæt og en loftsbruser er produkter der bruges hver dag og som skal holde længe. Hafa Gaia har et flot og gribevenligt brusehåndtag med Water Save. Hafa Ritual er luksuriøs med brusehåndtag med tre forskellige stråletyper: traditionel, massage og tågestråle. 

 • Hvordan vælger man størrelse på brusesæt?

  Det er vigtigt at vælge et brusesæt der passer til blandingsbatteriets cc-mål. Der er forskellige standarder og dermed forskellige blandingsbatterier, enten 150 eller 160cc. Vælg om du vil have et brusesæt, der kan justeres i højden, dvs. med en teleskopfunktion.

 • Hvordan vedligeholder man bedst brusesæt?

  For at forlænge levetiden på dit brusesæt er det vigtigt at rengøre det med en fugtig klud og mildt rengøringsmiddel, regelmæssigt. Undgå rengøring af brusesættet med redskaber der indeholder slibemidler.

 • Hvordan rengører man en bruser?

  Rengør dit brusesæt med en fugtig klud og mildt rengøringsmiddel, regelmæssigt. Undgå rengøring af brusesættet med redskaber der indeholder slibemidler.

 • Hvordan strammer man teleskopstangen?

  En brusestang med teleskopfunktion kan justeres i højden ved at løsne møtrikken og juster derefter den øvre brusestang.

 • Hvorfor stor spændvidde er der på slangen?

  Bruseslanger der er koblet til brusehovederne har en standardlængde på 1,5 m.

 • Hvordan vedligeholder man bedst brusestangsæt?

  For at forlænge levetiden på dit brusehoved er det vigtigt at rengøre det med en fugtig klud og mildt rengøringsmiddel, regelmæssigt. Undgå rengøring med midler der kan slibe brusesættet. Tør gerne dråber, der er kommet efter brusebadet, for at undgå kalkpletter. Rengøring af brusehovedet kan også mindske slidtagen. Instruktioner til rengøringen kan findes på hjemmesiden.