Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Håndvaske

Håndvaske

Fritstående eller nedsænket håndvask i porcelæn

Hos Hafa kand du vælge mellem en rund, rektangulær eller oval håndvask. Sæt et personligt præg på dit badeværelse med vores fritstående porcelænsvaske, eller vælg en nedsænket håndvask, som er tilpasset til vores badeværelsesmøbler. Hafa har noget for enhver smag, og din nye fritstående håndvask kan nemt kombineres med både håndvaskarmatur og bundventil. Se hele vores udvalg og find inspiration til indretningen af dit nye badeværelse.

 • Hvor højt sidder en håndvask?

  Standardhøjden for håndvaske er 85 cm over gulvet og det er dette mål vores skitser er baseret på. Det er kun en anbefaling og det er også normalt at montere det lidt højere oppe, f.eks. 87-90 cm, for at tilpasse det til lidt højere personer.

 • Hvordan renser man afløb i håndvask?

  Når afløbet skal renses placeres en balje under håndvasken. Baljen fanger dråberne, og vandlåsen skrues ud under vasken. Rens og rengør vandlåsen, her kan en gammel tandbørste, f.eks. være et godt værktøj til nem adgang. Rengør også bundventilen, hvis den er tilstoppet. Sæt vandlåsen på igen, og tænd for vandet og kontroller at den er tæt, inden baljen fjernes.

 • Hvordan fjerner man kalk fra en håndvask?

  Eddike er effektiv mod kalk og kan bruges på porcelænoverflader (håndvaske i andre materialer kan være følsomme over for syrer, så tjek først dette). Normalt kan aflejring fjernes med en blanding af ca. 1 del eddike og 4 dele vand, samt et par dråber opvaskemiddel, der sprøjtes på og får lov til at arbejde et lille stykke tid og derefter gnides af. I tilfælde af genstridige aflejringer kan du blødgøre toiletpapir eller en klud med eddike og lægge dem på kalkpletterne og lade det arbejde natten over.

 • Skal der være vandlås på håndvask?

  Ja, en vandlås forhindrer at lugt kommer op fra afløbet.