BADEVÆRELSE INSPIRATION

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse så at du kan finde forskellige stiler og produkter. Du skal trives i dit badeværelse. Derfor udvikler vi altid vores produkter med moderne funktioner der vil give dig en mere behaglig oplevelse. Her kan du se nogle af dem.

Landlige badeværelser - Grace badeværelsesmøbel

Landlige badeværelser

Her har vi samlet badeværelsesinspiration til rustikke moderne badeværelser, uanset om du skal renovere eller bygge nyt badeværelse. Hafa har et stort udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsesarmaturer i moderne landstil og med vores seneste nyhed Hafa Grace tager vi landlige badeværelsers stil ind i nutiden med stilrent og tidløst smukt design.

Læs mere om landlige badeværelser
Hafa Colour Concept

HAFA COLOUR CONCEPT, ET UNIKT KONCEPT DER INSPIRERER

For at inspirere og hjælpe dig gøre badeværelset mere personlig, har vi fremtaget Hafa Colour Concept hvor alt er udmærket designet til at passe sammen og kombineres med hinanden. Hafa Colour Concept kan kombineres med vores store møbelserier og indeholder smukke og unikke produkter med alt fra vaske, bordplader og håndtag, til vandhaner, bruser og brusestangsæt.

Læs mere om Colour Concept

SMART BADEVÆRELSE I FREMTIDENS HJEM

Et hjem er ikke et smart hjem, før dit badeværelse også er integreret. I dag er der mange produkter på markedet, der gør dit hjem smart, men et badeværelse er et særligt miljø, der stiller højere krav til produktet end i andre dele af hjemmet. Hafa Smart Mirror er ikke kun et smart produkt, der kan kommunikere med din smarte assistent eller mobil, det kan også opfylde de hårde krav i et badeværelsesmiljø med en rating på IP44.

Læs mere om smart badrum