Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Hafa Colour Concept

For at inspirere og hjælpe dig gøre badeværelset mere personlig, har vi fremtaget Hafa Colour Concept hvor alt er udmærket designet til at passe sammen og kombineres med hinanden.

HAFA COLOUR CONCEPT, ET UNIKT KONCEPT DER INSPIRERER

HAFA COLOUR CONCEPT, ET UNIKT KONCEPT DER INSPIRERER

For at inspirere og hjælpe dig gøre badeværelset mere personlig, har vi fremtaget Hafa Colour Concept hvor alt er udmærket designet til at passe sammen og kombineres med hinanden. Hafa Colour Concept kan kombineres med vores store møbelserier og indeholder smukke og unikke produkter med alt fra vaske, bordplader og håndtag, til vandhaner, bruser og brusestangsæt.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

"I Hafa Colour Concept har jeg taget fram fire stiler med aktuelle materialer og farver der hjælper dig sætte et gennemgående præg i dit badeværelse. Samtidig ønsker jeg at delerne skal kunne kombineres frit, så du selv kan skabe din egen helhed."

therese-namnteckning.jpg

 

HAFA CALM

Tag et beroligende bad i skumringen, og lad de tændte stearinlys sprede en varm glød. Med ensartede detaljer i messing skaber du en eksklusiv, men samtidig sensuel og varm atmosfære i dit badeværelse.

Læs mere om Calm her
Badeværelsesindretning håndvask, vask, vandhane sortkrom

Hafa Lush

Skab følelsen af et designhotel med detaljer i eksklusiv sort krom og sort. Kombiner derefter med et atmosfærisk spejl med LED-belysning og dejlige store planter for at få følelsen og pulsen fra en stjerneklar nat i en storbymetropol i dit badeværelse.

Læs mere om Lush her
Badrumsinredning svart handfat tvättställ tvättställsblandare svart

Hafa Silent

Tone-i-tone eller monokrom. Med detaljer i sort og antracit, fra vandhaner til brusere og møbler, skaber du et badeværelse frit fra unødvendige indtryk. Det er stilfuldt, skiller sig ud og er tidløst smagfuldt.

Læs mere om Silent her
Badeværelsesindretning krom hvid marmor

Hafa Crisp

Et lyst og friskt badeværelse med dejlig marmor og hvide overflader. Så vi vil gerne starte en morgen, der sætter følelsen for hele dagen. Som glitrende vanddråber blænker de forkromede armatur og detaljer i dette vidunderlige energiske miljø.

Læs mere om Crisp her