Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Hafa Lush
Luksuriøst badeværelse i sort krom

EN FØLELSE AF DESIGNHOTEL I DIT BADEVÆRELSE

Skab følelsen af et designhotel med detaljer i eksklusiv sort krom og sort. Kombiner derefter med et atmosfærisk spejl med LED-belysning og dejlige store planter for at få følelsen og pulsen fra en stjerneklar nat i en storbymetropol i dit badeværelse.

SÅDAN SKABER DU KONCEPT LUSH I DIT BADEVÆRELSE

SÅDAN SKABER DU KONCEPT LUSH I DIT BADEVÆRELSE

Sort krom er en subtil farve, der fanger rummets karakter og afspejler stemningen. I vores serie Fine håndvaskarmaturer finder du denne dejlige farve, der matcher Circle Steel håndvaske. Her placeret på Hafa Edge med On Top-bordplade med et
top-moderne terrazzomønster. Vælg til en af vores sorte bruser samt Hafa Mix Slim brusesæt for et komplet og elegant badeværelse

Læs mere om produkterne der indgår:
Hafa On Top bordplade
Hafa Circle Steel fritstående håndvask
Hafa Fine vandhane
Hafa sorte bruser
Hafa Mix Slim brusesæt

Husk at købe til matchende bundventil. Ønsker I en traditionelt nedsænket vask har vi selvfølgelig også overløbsringe der matcher konceptet. Find dem her

 

HAFA LUSH BADEVÆRELSESTRENDS 2023

Badeværelsestrenderne 2023 indeholder flere nye spændende metalfinishes i grænselandet mellem mat og blankt. Sortkrom, der er vist her i Hafa Lush er en af farverne der trender stærkt i vandhaner, håndvaske og beslag under det kommende år. Balancere metallen og det industrielle udtryk med bløde materialer som linned og bomuld samt lyse nedslag af marmor.

Trendige farver i badeværelset til sortkrom: Cement, antracit, linned, sortkrom, mat sort. Materialer at kombinere med: Linned, rå beton, grønne planter med sotre blade, stål og glas.

HAFA EDGE BADEVÆRELSESMØBLER

HAFA EDGE BADEVÆRELSESMØBLER

Moderne tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de seneste kvalitetskomponenter og materialer.

Se Edge badeværelsesmøbel her
Flotte håndvaske på bordplade

Flotte håndvaske på bordplade

Vask af stål i messing eller sortkrom, eller måske hvide og sorte fritstående porcelænsvaske? Vi har et sort sortiment af smukke håndvaske der placeres på bordplade.

Se vores fritstående håndvaske her
HAFA INFINITY- EN EKSKLUSIV BRUSER

HAFA INFINITY- EN EKSKLUSIV BRUSER

De store glasoverflader skaber et luftigt indtryk og dejlig plads i badeværelset. Med Hafa Infinity skaber du en bruseoplevelse udover det sedvanlige.

Læs mere om Hafa Infinity her