Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Vores historie

HAFA BADEVAERELSE - 60 ÅRS FAGLIG STOLTHED

 

Historien om Hafa begynder ved møbelsnedker og Halmstad søn Lars Andersson. Lars passion for form og funktion voksede og snart den lille snedkerværksted for lille. I begyndelsen af 60-tallet, flyttet produktionen til byerne Halmstad og Falkenberg. Virksomheden blev opkaldt Hafa.

60arlogo.png

SUCCES MED TEAK

SUCCES MED TEAK

Et par år senere, har baderumsmøbler taget det største sted i produktionen og i 1962 lancerede markedets første Hafa badeværelsesskab udelukkende af teak. Kabinettet var en stor succes, og med deres personlige, funktionelle og godt designet badeværelsemøbler blev Hafa hurtigt markedsleder.

SKANDINAVISK DESIGN I FORKANT

SKANDINAVISK DESIGN I FORKANT

Gennem årene har vi sammen med vores designere udforsket en række forskellige materialer og stilarter. Tendenser er kommet og gået, og innovationer er blevet gårsdagens nyheder. Men som Lars Andersson passion for håndværk har form og funktion har altid været nærmest vores hjerte.


KORT OM VORES LANGE HISTORIE

1962 Halmstads sønnen Lars Andersson startede fremstillingen af bl.a. hatte hylder i teak. Produktionen lå i Halmstad og Falkenberg, derfor hedder vi Hafa Badrum i dag.

1966 Hafa Badrum lavede markedets første badeværelses skab. Lanceringen blev en succes  og gjorde HAFA til markedsleder i badeværelsesmøbler.

1970 var året vores  første badeværelse serie i teak blev lavet. Hafa Classic bliver en succes, som kom til at blive i de svenske huse indtil langt inde i 1980’erne. 

1980 Hafas næste serie New Line bliver lanceret. Et kombinationsmøbel med næsten ubegrænsede muligheder, aftagelige låger og fronter. Det ultimative badeværelsesmøbel.

1990 præsenterede badeværelsesmøblerne Hafa Vision. Vision er vores bredeste og mest solgte møbelserie gennem tiderne og den bestod af 14 forskellige designs.

1995 Køber vi Gent Dusch i Uppsala og fem år senere også den danske bad- og badekarsproducent Hassel & Teut. Hafa bliver en komplet leverandør af bad og brusebad.

2002 begynder vi "Bo i vores badeværelse". Dette koncept bliver introduceret i Hafa kataloget 2002 og gav et stærkt indtryk. Modernisering og innovation er i luften.

2003 Nye banebrydende møbler, håndlavede i det fineste træ, vil være en reel succes. Store serier af badeværelsesmøbler leveres med sølvdetaljer, som var populære på dette tidspunkt. Samtidig udvider vi med salg ikke bare i Norge og Danmark, men nu også i Finland. 

2005 Hafas nye porcelæns sortiment vil være den bedst sælgende. I år lanceres badeværelsesmøblerne Hafa Quant, designet af Måns Broman og begrebet tankevækkende funktion med høj æstetik går igennem. Hafa lancere parallelt Hafa Kioto lavet af Rutger Andersson.

2006 Hafa er tidligt ude med introduktionen af det revolutionerende koncept Hafa Room Designer, et program, hvor du opretter dit eget badeværelse i 3D og planlægger dit køb fra sofaen. Kunderne kan placere det nye stand-alone Mizu håndsæt og mixer Tykyo i deres digitale badeværelse med et klik med musen.

2007 Hafas badekar taler sit klare sprog med fine og levende design. Badeværelsesserien efterfølges af Hafa Mizu et lille personlig møbel til fristående håndvask. Hafa Spirit er den store sælger og Hafa supplere sit sortiment af blandingsbatterier og toiletter.

2008 Vores verdensledende porcelænsudvikler Venkar Tirunagaru udvikler nye porcelænssortiment, hvor form og funktion leveres og gør badeværelset endnu bedre. Hafa lancere Hafa Igloo Flower, et designet brusebad med frostet mønstre.

2009 Mønstrede brusehjørner bliver populære i de skandinaviske badeværelser, og Hafa East gør Hafa koncept ”Moderne for alle”. Stilrent med vask i porcelæn.

2010 Hafas gode samarbejde med designere fra Jordens arkitekter resulterede i fine detaljer og nutidige former i badeværelsesserien Lime. Playfuld og organisk formulering stammer fra vores tidsalder. Helt rigtigt.

2011 Forfatter Lasse Åberg skrev ”duschen Kvack”/Brusebadet Kvack på vegne af Hafa. Her samarbejdede Hafa med SOS Børnebyerne. Elin Basander André designede serien Hampton med et elegant og landligt udtryk.

2012 Hafa fejre 50 år og sammen med Elin Basander André præsenterer ægte træmøbler til dit badeværelse - Original. Serien var en opgradering af Hafa Classic, et smukt badeværelsesmøbel, der blev udviklet i 70’erne. Lågerne fik et nyt moderne designsprog og klassikeren lavede sit navn om. Hafas Relax U toilet bliver frigivet på markedet.

2013 Hafa præsentere flere store badeværelsesnyheder. Møblerne Hafa Life, Sun og One samt brusehjørnet Hafa Wall, et brusehjørne med stor flexibilitet, laves. En helt ny blanding af den italienske designer Riccardo Vercellotti lanceres med alt fra blandingsbatteriet til både badeværelset og køkkenet, blandingsbatteriet til brudebadet. Her stikker frem for alt blandingsbatteriet Flow og Whirl ud. Rigtige accelerations år hvor det færdigmonteret møbel bliver et vindende koncept. 

2014 "Design for you" lanceres. Det moderne Hafa der er design og kvalitet til kunden er en selvfølge. I forbindelse med dette introduceres en ny møbelserie - Hafa Eden. Et badeværelsemøbel i et klassisk design med personlig karakter. Designeren Therese Samuelsson har skabt fine materiale mode, moderne detaljer og klassiske linjer inspireret fra både nutiden og fortiden.

2015 "Art of Water" er præcis lige så smuk som det lyder og vi hylder vandet i alle dens former. Loftbruseren udvikles med serien Hafa Complete, loftbruser, termostat blandingsbatterier og brusehjørnet i en og samme pakke.

2016 Hafa Edge præsenteres og vinder "Årets badeværelse 2016" i ”Allt om Kök- och badguiden”/Alt om køkkener og Badeværelser guiden. ”Ny Hafa Edge flytter grænsen for design og kvalitetsudtryk indenfor badeværelsesmøbler. Ved at kombinere moderne design med den nyeste teknik og spændende materialevalg er vi lykkedes. Med Hafa Edge begynder en ny era.”, mener Eva Östergren, Markeds- & Sortimentschef på Hafa Badrum.

2017 yderligere en ny møbelserie, Hafa Go, lanceres. Et stilrent og personligt møbel som giver smart opbevaring for hele familien. Sammen med vores mangeårige viden om skandinaviske byggestandarder, installationskrav og certificering  tager vi nu det næste skrid tog gør store dele af vores blandingsbatterier og gør dem miljøvenlige. Vandbesparelse sparer vand uden kompromis for komfort.

2018 Hafa flytter grænsen for design og kvalitets udtryk med den ny serie IglooPro™, designet af Linda Uppman. Kombiner din badløsning efter dine behov. Alt fra en lige, fast eller buet væg til en U-bruser, der kan placeres på flere måder. Her kombinerer banebrydende teknologi med et unikt design. IglooPro™ er meget hurtig at installere gennem vores unikke patenterede InstaQuick™-funktion.

2018 - höst Nu præsenterer vi næste generation af badeværelsesmøbler, Hafa Shape og den nye Hafa Sun, og fortsætter vores rejse fremad. Fine farver og nye skuffeindsatser, men frem for alt ny teknologi