Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Hafa Pearls badeværelsesmøbler

Nyd af stor stil på minimal plads med Hafa Pearls. Dette års unikke kollektion af udvalgte badeværelsesmøbler i moderne farver er den ultimative løsning til at skabe en eksklusiv følelse. Med smarte løsninger og stilfuldt design bliver dit badeværelse forvandlet til en sand perle.

Hafa Haze FORVANDLER DIT BADEVÆRELSE TIL EN FREDFYLDT OASE

Hafa Haze badeværelsesmøbler i en smuk grøn farve forvandler dit badeværelse til en fredelig oase. Uanset om du vil skabe et badeværelse, der fører tankerne til livlig grønt eller elegant og sofistikeret, er Haze et selvsikkert og stilfuldt valg. Vælg en nedsænket håndvask eller en bordplade og fritstående vask ovenpå.

Badeværelsesmøbler Haze med bordplade med Circle håndvask

OPBEVARING TIL ALT

Haze har en stor skuffe med softclose, som giver masser af opbevaringsplads. Skuffens dybde betyder, at selv dine flasker kan få plads.

Circle håndvast med bordplade

BORDPLADE MED FRITSTÅENDE VASK

Tag din stil til et nyt niveau med en smuk bordplade i et lyst stenmønster og en håndvask ovenpå.

Sun badekar

EN OASE MED BADEKAR

Med et smukt badekar kan du yderligere forstærke følelsen af din oase. Vores badekar er smukt formede og lavet af holdbar sanitetsakryl.

NEDSÆNKET HÅNDVASK

Hafa Haze fås også med en nedsænket håndvask i porcelæn. Håndvasken har en rektangulær kumme med en stor volumen og brede opbevaringsområder, så der er plads til alt det du har brug for i din oase.

Køb Haze badeværelsesmøbler

Hafa Clay FUNKTIONELT OG ELEGANT BADEVÆRELSESMØBEL

Hafa Clay har en behagelig mørk beige farve og et praktisk integreret håndtag i en blød afrundet form. Med Hafa Clay får du en fin balance mellem et funktionelt møbel og elegance, der holder over tid.

Skuffe i Clay badeværelsesmøbler

INDBYDENDE I SKUFFEN

Skufferne med blød lukning har praktiske skuffemåtter, og den øverste skuffe har et par bambusrammer til at holde småting på plads.

Clay badeværelsesmøbler med integreret greb

SMUKT INTEGRERET GREB

Et afrundet, smukt afbalanceret integreret greb skaber et stilfuldt møbel, der holder til tidens tand.

Hafa Clay detalj

DESIGNER HÅNDVASK I PORCELÆN

Håndvasken i porcelæn er fremtaget af vores designere hos Hafa og har en skål med en slank form, der går helt ud til forkanten.

Hafa Storm ENKELT OG TIDLØST DESIGN

Med en smukt dæmpet, varmgrå farve sammen med et enkelt design giver Hafa Storm dig et møbel, du vil have glæde af i mange år. Vælg et greb eller en knop, der passer til din smag.

Badeværelsesmøbel storm med skuffer

HARMONI I SKUFFEN

Skuffemåtter i softclose-skufferne og et par bambusrammer holder småting på plads og skaber orden. Tilføj greb efter din smag.

Porcelænsvasken Hafa OnSoft

BLØDT FORMET HÅNDVASK

Porcelænsvasken har en blød afrundet kumme i en moderne form med god volumen og fint afbalancerede overflader hele vejen rundt. Markere stilen med et blødt afrundet greb som Hafa Soft.

Storm badeværelsesmiljø bakke med stearinlys og tekop

DETALJERNE, DER SÆTTER STILEN

For at få de smukke detaljer, der udgør din personlige stil, skal du vælge et smukt greb og matchende blandingsbatteri, bundventil og overløbsring. 

HAFA SILK SMUK OG SUBTIL

Lys og sofistikeret i lys beige. Hafa Silk-underskab skaber en subtil og afbalanceret følelse. Et tidløst design, der passer til mange indretningsstile og tilfører et elegant touch. Tilføj et greb eller en knop, der passer til din smag.

Køb Silk badeværelsesmøbler
On Verge porslinstvättställ på Silk badrumsskåp

HÅNDVASK I ET UNIKT DESIGN

Med sin slanke form har denne porcelænshåndvask et unikt look, som du ikke finder andre steder. Og med velafbalanceret opbevaringsplads hele vejen rundt.

Silk badrumsskåp med mjukstängande lådor

TEKNOLOGI OG OPBEVARING I HARMONI

Skufferne har softclose med skuffeskinner af høj kvalitet. De ekstra udstyrede skuffer har udtagelige og rengøringsvenlige skuffemåtter og et par bambusrammer, der hjælper med at holde orden.

Hafa Pearls

ALLE VORES PERLER

Hafa Pearls er en unik kollektion af flere badeværelsesmøbler i smukke farver. Med smarte løsninger og stilfuldt design vil dit badeværelse blive forvandlet til en ægte perle.

Se alle Hafa Pearls