Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Edge badeværelsemøbler

Moderne Elegance

Moderne Elegance

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer. Lad dig inspirere af de asymmetriske former, som er skabt af Måns Broman, når du kombinerer din egen sammensætning af Hafa Edge.

FlexStorage™ i	lakeret massiv eg

FlexStorage™ i lakeret massiv eg

I skuffen er der en fleksibel skuffeindretning kaldet FlexStorage™ i lakeret massiv eg og en måtte i bunden, som holder tingene på plads og gør det nemmere at rengøre skuffen. 

SmoothOpen™-skuffesystem

SmoothOpen™-skuffesystem

Edge har et SmoothOpen™-skuffesystem, som er en kombination af push-open og dæmpet lukkefunktion.

Fleksibel høj & halvskab

Fleksibel høj & halvskab

Der er altid brug for opbevaring, og i denne serie kan du supplere med høj- og halvskab, som åbnes med push-open-funktion, hvilket ikke kræver noget håndtag, eller med en låge med dæmpet lukkefunktion.

Se alle Edge høj & halvskab her
Utræksskuffe i lakeret massiv eg

Utræksskuffe i lakeret massiv eg

I højskabet er der en udtræksskuffe i lakeret massiv eg. Kan om ønsket suppleres med eludtag.

Se alle Edge højskab her
SPEJL ELLER SPEILSKAB

SPEJL ELLER SPEILSKAB

Store LED-spejle passer godt til og findes i flere former og størrelser. De har dekorativ og funktionel LED-belysning med vamt hvidt lys der styres med touch-funktion. 

Se Store spejl med LED
Tidløse aftryk – Hafa Edge

Tidløse aftryk – Hafa Edge

Vi laver et aftryk, hvor vi befinder os, de findes i det spildte kaffekop, i hverdagen, i tåge på badeværelse kabinet. Disse aftryk skaber lyst og lykke.

Kombinera med lust

 På billedet præsenteres ikke bare en historie, du ser Hafa Edge 1600 i en flot antracitgrå farve. Badeværelsesskab og sidemodul med ”smooth open” skuffesystem ligger helt på linie med det eksklusive møbel udtryg. En hel bordplade Kensho af Silestone der ligger som underlag for den rektangulært håndvask, Hafa Edge Smoot, med tynde linjer i glasseret stål. Et badeværelse med ekstra af alt. 

Se alle delene i Hafa Edge her
Bordplader i Silestone™

Bordplader i Silestone™

Bordplader i Silestone er robuste kvartsplader og fås i tre flotte farver og strukturer. Fås i flere længder og dækker hele fladen uden samlinger ved kombination af underskab og sidemodul. Kensho fås som lagervare. De øvrige er bestillingsvarer. Silestone-pladerne leveres med huller, der er tilpasset til fritstående håndvask og højt blandingsbatteri.

Håndtagene giver karakter

Håndtagene giver karakter

Håndtagene giver dit Edge-møbel endnu mere karakter. De er tynde, lange og smalle og specialfremstillet til at passe til Edge. Asymmetrisk placeret for at skabe et spændende look. Fås i krom og i tre længder. Håndvaskskabene kan også anvendes uden håndtag takket være det unikke skuffesystem SmoothOpen™.

Vælg håndtag til dine badeværelsesmøbler