Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Vores designere

PERSONLIGT OG MODERNE DESIGN

Med en ægte passion for indretning og oplevelser udvikler vores designere hele tiden spændende nye produkter til dit personlige badeværelse. Det moderne kombineres med høj kvalitet og tidløs formfornemmelse. Da vi besluttede os for at rykke grænserne for badeværelsesdesign, gav vi os selv de hårdest tænkelige vilkår. Vores produkter er designet til at være hurtige at montere, enkle og flotte. Udfordringen er at muliggøre alle personlige valg og samtidig gøre monteringen så hurtig og enkel som muligt. Vi kan med stolthed konstatere, at det er lykkedes.

THERESE SAMUELSSON

THERESE SAMUELSSON

” Hafa Neat er badeværelsesmøblet til det lille badeværelse eller gæstetoilet. Den smarte opbevaring og spejlet i fuld længde har hylder, der kan nås fra begge sider og rummer overraskende meget. Der er også stikkontakt til f.eks. elektrisk tandbørste.”

Læs mere om Neat badeværelsesmøbler her
Designer MÅNS BROMAN

MÅNS BROMAN

”Edge er en fleksibel serie hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg ved at kombinere formsprog og håndtag og få et møbel, der ser aktuelt og interessant ud. En flot og funktionel opsætning, hvor alt er muligt.”

Læs mere om Edge badeværelsesmøbler her
LINDA UPPMAN

LINDA UPPMAN

”Produkterne i Hafa IglooPro™ brusesortimentet er designet til at være monteringsvenlige, enkle og flotte. Udfordringen var at gøre monteringen hurtigere end nogensinde og fleksibel. IglooPro er en komplet serie af både døre og brusevægge, der er designet, så de passer både til dig og til dit badeværelse.”

Læs mere om IglooPro bruser her
Designer Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

”Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel med masser af opbevaringsplads og en fløjlsmat finish. Diskret enkelhed eller prikken over i’et – du sætter dit personlige præg med et af vores håndtag.” Hafa Go giver dig plads til alle de ting, du skal bruge for at få en god start på dagen”.

RICCARDO VERCELLOTTI

RICCARDO VERCELLOTTI

"Simpel eleganse samt kvalitet og funktionalitet i alle detaljer. Designet til at skille sig ud, men også harmonere med de andre møbler. Unikt design. Høj kvalitet. Mesterværk."

Rutger Andersson

Rutger Andersson

”Moderne badeværelsesdesign handler om at formgive badeværelsets forskellige bestanddele til en velfungerende helhed. Formgivningerne skal gerne være i samspil med funktionerne: Håndvasken med skabene, porcelænet med håndklædetørreren og badekarret. Intet unødigt, det hele skal blot være gennemtænkt ned til mindste detalje. Det giver den bedst mulige oplevelse.” 

Designer ANDREAS ÅKESSON

ANDREAS ÅKESSON

”For mig går design og funktion hånd i hånd. Et produkt med et fint ydre men med dårlig funktion, er for mig ikke et godt design.”