Købevilkår ved køb via Hafa.dk

Handel

Køb

For at gennemføre et køb på hafa.dk skal alle trin i udtjekningen ved kassen gennemføres.

Når du har afgivet din bestilling, indgås der en aftale om køb mellem dig og Hafa. En bekræftelse sendes til den e-mailadresse, du har angivet ved bestillingen. Hvis der forekommer fejl i pris og leveringstid, eller hvis andre forhold skulle gøre sig gældende, forbeholder Hafa sig ret til at ændre dette efterfølgende. I disse tilfælde kontakter vi dig og informerer dig om dette. Du er derefter i din fulde ret til enten at ændre eller annullere din bestilling. Hafa forbeholder sig ret til at afvise en ordre. Hafa indgår kun aftaler med myndige personer. Vi tager forbehold for mellemsalg og kan annullere din ordre, hvis varen er udsolgt fra lager.

Priser

De angivne priser er inklusive 25 % moms.
Blandingsbatteri og bundventiler er ikke inkluderet ved køb. Køb af blandingsbatteri skal altid foretages som et separat køb ud over evt. møbler.
Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og skrivefejl. Ved prisjusteringer på den afgivne bestilling, bliver du altid informeret om dette, og du er da i din fulde ret til at ændre eller annullere din ordre.

Falske ordrer

Ved konstatering af eventuelle falske ordrer eller andre bedrageriforsøg, vil sagen blive politianmeldt.

Betaling

Kortbetaling

Vi tilbyder betaling med alle VISA-kort, MasterCard samt Dankort. Dine oplysninger behandles af PayEx, og ingen uvedkommende kan se dine kortoplysninger. PayEx opfylder PCI-DSS-kravene. Ved køb skal du udfylde type af kort, kortnummer, gyldighedsperiode og CVC-kode (kontrolnummer). En verificering udføres for at kontrollere, at kortoplysningerne stemmer, og at der er dækning på kortet.

Tilbagebetaling

Vi trækker ikke beløbet på kortet med det samme, men foretager en reservation på ordrebeløbet. Det betyder, at vi nemt kan annullere reservationen, hvis du fortryder dit køb – det kan sommetider tage nogle dage, inden dette kan ses på dit kontoudtog. I tilfælde af kreditering af hele eller dele af en ordre, der oprindeligt er betalt med Visa/Mastercard eller Dankort, føres krediteringen normalt tilbage til samme kortnummer og ikke som en direkte betaling til en bankkonto.
Tilbagebetalingen sker straks, når vi har modtaget og kontrolleret returnerede varer, eller når købet er fortrudt.

Levering

Fragt

Når ordren er afgivet, sendes der inden for 20 minutter en leveringsbekræftelse, der angiver, hvornår ordren er beregnet til at blive leveret hjem til dig. Det leveringstidspunkt, der angives, er en foreløbig dato. Vores hjemmeleveringer sker i dagtimerne, hvis intet andet angives. Vi sender vores varer med TJW. De fleste varer er fremme inden for 72 timer. Vi tager forbehold for udgåede varer og varer, der er i restordre. hafa.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. For alle leveringer gælder transport frem til adressen på farbar vej, medmindre andet er angivet. Varer leveres til første dør i stueetagen.

Ved aflæsning skal varerne inspiceres omhyggeligt af modtageren, før der kvitteres for leveringen. Hvis der er synlige skader på emballagen eller på varen ved modtagelsen, skal dette noteres på fragtsedlen, før modtageren kvitterer på fragtsedlen. Fragtfirmaer læsser ikke gods af uden kundens kvittering eller den på kundens vegne ansvarlige modtagers kvittering. Det betyder, at du er ansvarlig for, at der findes nogen, der kan tage i mod og kvittere for godset, når leveringen udføres.

Fragtgebyr ved bestilling og levering til øer

Alle leveringsordrer pålægges et fragtgebyr på DKK 99,-. Levering gælder ikke til ikke-brofaste øer, Grønland, Færøerne og øvrige udland. Hafa.dk leverer og administrerer kun ordrer inden for Danmark.

Leveringstid

Udlevering fra Hafa’s lager finder sted inden for 3 hverdage, efter at din ordre er gennemført. Hafa har som mål at levere hjem til dig inden for 3-5 hverdage fra modtagelse af ordren. Leveringstiden kan variere afhængigt af valg af vare, men alle varer adviseres via SMS dagen før levering, med information om der bliver mellem kl. 8 – 12 eller 12 – 16. Du har også mulighed for at vælge: Må stilles i vindfang uden kvittering, Må stilles i carport uden kvittering, Må stilles foran hoveddør uden kvittering, Ring 30 min før levering.

Ved ordrer, der er afgivet efter kl. 16:00 om fredagen eller ved helligdagsferier, sker lastning af varen først om mandagen eller den nærmeste hverdag. Vi tager forbehold for, at der kan forekomme afvigelser i leveringstiden i forbindelse med helligdagsferier.

Transportrisiko

Alle skader, der kan opstå under transporten hjem til dig, bærer transportøren ansvaret for via Hafa. Hvis du ved modtagelsen mod forventning skulle opdage, at forsendelsen er transportskadet, skal du straks anmelde dette til speditøren ved at notere dette på fragtsedlen, før der kvitteres for leveringen, og du skal derefter kontakte vores kundeservice for en ny ordre.

Hvis speditøren ikke påtager sig noget skadesansvar, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice. Det samme gælder for eventuelle skjulte skader, der opdages inden for 14 dage fra modtagelsen. Vi anbefaler, at du fjerner emballagen og kontrollerer dit gods ved ankomsten.

Ved returnering af et fortrudt køb fra kunden bærer kunden ansvaret for skader, der kan opstå under transporten.

Ikke-modtaget ordre

Hvis du ikke kan træffes ved aflæsning af din ordre, debiteres du for de omkostninger, der opstår. Dette gælder også pakker, som leveres til udleveringsstedet, og som ikke er blevet afhentet.

Fortrydelsesret og reklamationsvilkår

Fortrydelsesret forbruger

For privatpersoner følger Hafa den danske lovgivning vedrørende fjern- og samt lovgivningen om forbrugerkøb. I henhold til den dansk lovgivning om fjernkøb og dørsalg har kunden altid ret til at fortryde sig køb inden for 14 dage fra modtagelsen af varen og uden at skulle give nogen særlig grund.

Når du påberåber dig fortrydelsesret og fortrudt købet, er du som kunde ansvarlig for returfragten. Den danske lovgivning om fjernsalg indeholder imidlertid en række bestemmelser, der begrænser retten til at benytte fortrydelsesretten. Hafa.dk gør hermed kunden opmærksom på, at fortrydelsesretten ikke gælder, hvis aftalen vedrører: "En vare, der på grund af sin beskaffenhed ikke kan efterlades, eller som hurtigt kan forringes eller blive for gammel."

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage og kun for privatpersoner. Herefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os. Du kan ikke fortryde ved passivitet, dvs. at du ikke kan fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse eller manglende afhentning ved udleveringsstedet.
Bemærk! Bliver varen ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til vores adresse. Omkostningerne til returfragt og eventuel genudsendelse af varen afholdes af dig.

Hvis du ønsker at udøve fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på følgende:

Du skal senest 14 dage efter modtagelse af varen pr. mail give tydelig besked om, at købet fortrydes.
Varen anses for modtaget/leveret, når varen er
- ankommet til det ønskede leveringssted eller
- afhentet ved diverse udleveringssteder (herunder ved afhentning på vores adresse) eller
- afhentet af fragtfører bestilt af kunden

Varen skal sendes retur senest 14 dage efter, du gav meddelelse om fortrydelsen.

Du skal selv betale for returfragten, og dermed bærer du risikoen for varen, indtil vi har modtaget forsendelsen.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder som udgangspunkt for alle varer, der er fremsendt med fragtmand.

Varen sendes direkte til vores adresse:

Hafa Bathroom Group
Svarvaregatan 5
S-301 80 HALMSTAD

Vi beder dig udfylde fortrydelsesblanketten. Når du udfylder fortrydelsesblanketten, gør det processen hurtigere.
Du bør altid gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogen tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed træder fortrydelsesretten for brugte varer i kraft.

For yderligere oplysninger om fortrydelsesretten, se venligst forbrugeraftalelovens standardvejledning om fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Fortryder du dit køb, tilbagefører vi naturligvis det beløb, du har indbetalt til os. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen vedrørende den pågældende vare(r), herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse, efter vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis vi finder, der er ”begrundet mistanke” for, at dokumentationen ikke er retvisende, tilbagebetales beløbet først efter fysisk modtagelse og kontrol af varen.

Returnering

Ved påberåbelse af fortrydelsesret gælder følgende:

Hvis du vil returnere en vare, du har købt hos os, skal du kontakte vores kundeservice på telefon 78742999 alternativt på info@hafa.dk for at modtage et returformular inden 14 dage. Returnér bestillningen inden for 30 dage efter at du har modtaget bestillingen eller en væsentlig del af den.

Som kunde vælger du, hvordan du vil returnere varen, men vi anbefaler, at du sender pakken sporbart fra dit nærmeste postkontor. Det er vigtigt, at du sparer/husker pakke-ID'et på pakken, så du kan følge returneringen. Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med retur, er prisen for retur og håndteringsomkostninger DKK 495, som du som kunde er ansvarlig for ved returnering.

Varen skal være i uforandret stand, dvs. ubrugt, ikke ødelagt eller beskadiget. Returner varen i dens oprindelige produktkasse eller emballage. Varen skal være komplet, hvilket betyder, at brudt emballage eller dele af varen ikke accepteres som returnering.

Ingen pakker indløses som forsendelse pr. efterkrav. Hafa vil debitere kunden de ekstra omkostninger, der opstår ved ikke-komplette varer, eller afslå at acceptere returneringen. Gem altid følgesedlen og et eksemplar af returordresedlen med henblik på eventuel sporing, indtil returneringen er afklaret.

VORES RETURADRESS:

Ved returnering af varer skal reference til ordrenummeret angives på pakken.

Hafa Bathroom Group
Svarvaregatan 5
S-30180 Halmstad, Sverige

Reklamationsret

Over for privatpersoner følger Hafa den danske lovgivning om forbrugerkøb, Den lovmæssige reklamationsret gælder. Husk at gemme din kvittering, da den fungerer som købsbevis.

Force majeure

Hafa anser sig selv for at være fritaget for misligholdelse ved manglende opfyldelse af visse forpligtelser i henhold til denne aftale, hvis misligholdelsen er begrundet i frigørende omstændigheder, som beskrives nedenfor. Dette gælder også, hvis omstændigheden forhindrer, besværliggør eller forsinker opfyldelsen.

Frigørende omstændigheder er blandt andet foranstaltninger eller misligholdelse fra myndighedernes side, ny eller ændret lovgivning, konflikt på arbejdsmarkedet, blokade, brand, oversvømmelse, sabotage eller ulykkeshændelser af større omfang. Force majeure omfatter myndighedsbeslutninger, der påvirker marked og produkter negativt, f.eks. beslutninger om advarselstekster, salgsforbud m.m. eller en unormal nedgang i markedet.

Tvist

Forbruger:
I tilfælde af en tvist følger vi anbefalingerne fra det danske forbrugerråd.

Sikkerhed, ansvarsfraskrivelse og fortrolighed

I forbindelse med registrering og bestilling oplyser du dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Det betyder, at du accepterer, at vi opbevarer og bruger dine oplysninger i vores virksomhed til at opfylde vores forpligtelser over for dig.

Personoplysninger

Vi beskytter omhyggeligt din integritet gennem en tryg håndtering af dine personoplysninger og følger GDPR (den generelle forordning om databeskyttelse), som gælder i alle EU-lande og regulerer brugen af personoplysninger. Som følge af GDPR skærpes kravene til, hvordan vi som virksomhed håndterer personoplysninger. Derfor opdaterer vi vores databeskyttelsespolitik, der mere tydeligt beskriver, hvordan vi håndterer, beskytter og bruger dine personoplysninger på en tryg og sikker måde.

Du finder vores databeskyttelsespolitik her.

GDPR og anti-spampolitik/cookies

I henhold til GDPR må personoplysninger ikke registreres uden personens samtykke. Når du klikker på bestil i vores webshop, eller når du tilmelder dig som kunde hos os (hafa.dk), godkender du, at hafa.se gemmer de oplysninger, vi skal bruge for at kunne gennemføre din ordre.

Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger, der er registreret hos os. Hvis de registrerede oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at bede om at få oplysningerne rettet eller slettet.

For at videregive oplysninger kræves det i henhold til GDPR, at du sender en underskrevet anmodning til:
Hafa Bathroom Group
Box 525
SE-301 80 Halmstad, Sverige

Kun Hafa har adgang til dine oplysninger og videregiver ingen oplysninger uden dit samtykke, med undtagelse af forhold der er juridisk betingede.

Cookies

Hafa.dk anvender cookies. Hvis man ikke accepterer cookies i sin browser, vil mange af funktionerne på siderne ikke virke. Det skyldes, at webstedet tror, at det er en helt ny besøgende, hver gang en side indlæses! Hvis du ikke vil acceptere cookies, kan din browser indstilles, så du automatisk afslår lagring af cookies eller bliver informeret, hver gang et websted anmoder om at gemme en cookie. Gennem browseren kan også tidligere gemte cookies slettes. Se browserens hjælpsider for at få flere oplysninger.

Vi bruger sessioncookies for at få et rent teknisk billede af, hvad en bruger foretager sig på siden, pålogning, placering af varer i varekurven osv. Kort sagt fungerer det sådan her: Al information, der skal forblive mellem to sideindlæsninger, skal på en eller anden måde knyttes til en bestemt bruger. Dette gøres ved, at en unik nøgle gemmes i en brugers webbrowser. Når brugeren indlæser en ny side, sendes nøglen med til siden, og vi kan på den måde komme frem til, om brugeren er logget på, og om denne har lagt noget i varekurven m.m.

Logstatistik

Hafa.dk bruger logstatistik. Statistikken bruges til at give et indblik i antallet af besøgende på webstedet.

Copyright

Copyright © 2010 Hafa Bathroom Group AB Alt materiale på vores hjemmeside, hafa.dk, er ophavsretligt beskyttet af Hafa Bathroom Group AB. Det betyder, at alle tekster, billeder, alt layout og alle illustrationer er ophavsretligt beskyttede. For at bruge materiale fra vores hjemmeside kræves der en skriftlig tilladelse fra Hafa Bathroom Group AB. Hvis du vil ansøge om tilladelse til at bruge beskyttet materiale, skal du kontakte kundservice@badlagret.se. Alle varemærker og billeder, der nævnes eller vises på vores websted, er ophavsretligt og/eller varemærkebeskyttede over for deres respektive ejere.

Kontaktoplysninger hafa.dk:

Hafa Bathroom Group AB
Box 525
S-30180 HALMSTAD
Org.-nr.: 556005-1491
Tel: 7874 2999
e-mail: kundeservice@hafa.dk