Vores badeværelsesserier

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse så at du kan finde forskellige stiler og produkter. Du skal trives i dit badeværelse. Derfor udvikler vi altid vores produkter med moderne funktioner der vil give dig en mere behaglig oplevelse. Her kan du se nogle af dem.

BADEVÆRELSESMØBLER

Et badeværelsesmøbel skaber stilen for hele badeværelset. Hafa har hele syv forskellige serier i sortimentet. Disse er forskellige i design og udtryk, men alle med samme høje kvalitet, gode opbevaringsmuligheder og smarte funktioner, uanset hvilket badseværelsesmøbel du vælger.

Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Med sine smukt profilerede fronter er Hafa Grace badeværelsesmøbler designet til at passe ind i både et rustikt og et moderne badeværelse i skandinavisk stil.

Læs mere om Grace badeværelsesmøbler
Hafa Shape Badeværelsesmøbler

Hafa SHAPE - Personlig og fleksibel løsning

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. 

Læs mere om Shape badeværelsesmøbel her
Hafa Sun - TIDLØST nordisk  design

Hafa Sun - TIDLØST nordisk design

Vi præsenterer den næste generation af Hafa Sun med nye, flotte farver, mere rummelige skuffer og skabe og endnu flere kombinationsmuligheder. Der er også kælet lidt ekstra for detaljerne i form af indsats i bambus og måtte i skufferne med dæmpet lukkefunktion. 

Læs mere om Sun badeværelsesmøbel her
Hafa Eden badeværelsemøbler

HAFA EDEN -klassisk design med karakter

Hafa Eden er en møbelserie i klassisk design med en personlig karakter. Therese har skabte fine materialesammensætninger, moderne detaljer og klassiske linjer inspireret af både fortiden og nutiden. Hafa Eden giver dig personlige valgmuligheder i form af forskellige kombinationer. Fritstående håndvask på bordplade eller nedsænket håndvask i porcelæn, håndtag i læder eller karakteristiske købmandshåndtag. 

Læs mere om Eden badeværelsesmøbel her

HAFA EDGE - MODERNE ELEGANCE

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer.

Læs mere om Edge badeværelsesmøbel her
Hafa Go badeværelsesmøbel

HAFA GO - stilrent badeværelsesmøbel med GENERØST DESIGN

Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel, som passer ind, uanset hvor du befinder dig i livet. De rummelige skuffer og skabe tilbyder masser af opbevaringsplads og passer godt ind i både små og store badeværelser.

Læs mere om Go badeværelsesmøbel her
Life Badeværelsemøbler

HAFA LIFE - MEST MULIG VARIATION

Hafa Life giver dig valmulighed med syv forskellige skuffefronter i flotte farver og design. Life findes også med låger hvis I foretrækker det. Life fås i tre bredder og kombineres ed Life spejl og spejlskab eller Store spejl med dekorativ LED-belysning der lyser rundt om.

Læs mere om Life badeværelsesmøbel her
Neat badeværelsesmøbel

HAFA NEAT - SMART BADEVÆRELSESMØBEL PÅ ET LILLE OMRÅDE

Hafa Neat er et badeværelsesmøbel til det lille badeværelse eller gæstetoilet. Vælg mellem låger eller skuffer, begge med soft close. De smarte opbevarings- og helkropsspejle har hylder med adgang fra to sider og de rummer overaskende meget.

Læs mere om Neat badeværelsesmøbel her
SPEJLE, SPEJLSKAB OG OPBEVARING

SPEJLE, SPEJLSKAB OG OPBEVARING

I vores store udvalg af spejle og opbevaring finder du skab der rummer overraskende meget. Her finder du også små og store spejl med integreret belysning eller uden, desuden med spejlhylder med plads til det aller vigtigeste.

Se alle vores overskab og spejle her

Bruser

I vores bredde sortiment af bruser finder I den rigtige bruser uanset hvordan jeres badeværelse er designet. Vi har alt fra traditionelle brusehjørner og kabiner til tilpasset brusedører og vægge. Nu uddyber vi vores sortiment med foldbare brusedører der fylder minimalt. Vi forener banebrydende teknik med unik design.

INFINITY BRUSER

INFINITY BRUSER

Vores mest eksklusive bruserløsning med flotte beslag, i tre farver og maksimalt store glasoverflader. Fås som dør, fast væg samt hjørne der du kan vælge mellen to dørrer eller en kombination af dør og fast væg.

Læs mere om Infinity bruser her

IGLOO PRO BRUSER

I vores bredde sortiment av IglooPro bruser finder du den rigtige bruseløsning uanset badeværelse. Udover at den er nem at installere tilføjer den en unik touch med sin svenske design. Nu fås vores modeller IglooPro Round og Corner desuden med profiler og håndtag i sortlakeret aluminium.

Læs mere om vores Hafa IglooPro bruser
Original bruser

ORIGINAL BRUSER

Hafa Original er et brusehjørne med et moderne designsprog, elegante profiler og diskrete håndtag. Brusehjørnet fås i sex forskellige varianer eller blot som en afskærmende dør.

Læs mere om Original bruser her
IGLOO BRUSER

IGLOO BRUSER

Hafa Igloo er vores mest populære brusehjørne, klassisk stilren og passer i det fleste badeværelser. Fås i klartglas, i rund eller lige model og i flere forskellige størrelser.

Læs mere om Igloo bruser her
BREEZE BRUSEKABIN

BREEZE BRUSEKABIN

Vores store nyhed heder Hafa Breeze og er en elegant brusekabine med dejlige store glasoverflader og få profiler der giver et luftigt udtryk og gør den meget nem at holde ren. Badvæggerne er frostet og skjuler dermed evt rør og ledninger. Den er nem at installere og passer også mindre badeværelse.

Læs mere om Breeze brusekabiner her
HÅNDKLÆDETØRRER

HÅNDKLÆDETØRRER

En håndklædetørrer er hverdagsluksus når det er som bedst. At kunne pakke sig selv ind i et virkelig varmt og behageligt håndklæde er noget, som alle skal forkæle sig med. Vi har håndklædetørrer i forskellige designs, farver og størrelser. For vandbåren varme og / eller med en el-varmelegeme skal du vælge den, der passer dig bedst.

Læs mere her