Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Vores badeværelsesserier

Her har vi samlet inspiration til dit badeværelse så at du kan finde forskellige stiler og produkter. Du skal trives i dit badeværelse. Derfor udvikler vi altid vores produkter med moderne funktioner der vil give dig en mere behaglig oplevelse. Her kan du se nogle af dem.

BADEVÆRELSESMØBLER

Et badeværelsesmøbel skaber stilen for hele badeværelset. Hafa har hele syv forskellige serier i sortimentet. Disse er forskellige i design og udtryk, men alle med samme høje kvalitet, gode opbevaringsmuligheder og smarte funktioner, uanset hvilket badseværelsesmøbel du vælger.

Badrumsmöbel Hafa Go ek med Store Round spegel

HAFA GO EG - SKANDINAVISK TOUCH

Hafa Go er stilfulde badeværelsesmøbler der passer ind uanset hvor du er i livet. Nyt for i år er lys og mørk egefiner som giver et skandinavisk præg.

Læs mere om Go Eg badeværelsesmøbler her
Hafa Shape Badeværelsesmøbler

Hafa SHAPE - Personlig og fleksibel løsning

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. 

Læs mere om Shape badeværelsesmøbel her
Hafa Sun - TIDLØST nordisk  design

Hafa Sun - TIDLØST nordisk design

Vi præsenterer den næste generation af Hafa Sun med nye, flotte farver, mere rummelige skuffer og skabe og endnu flere kombinationsmuligheder. Der er også kælet lidt ekstra for detaljerne i form af indsats i bambus og måtte i skufferne med dæmpet lukkefunktion. 

Læs mere om Sun badeværelsesmøbel her
Hafa Edgn badeværelsemøbler

HAFA EDGE - MODERNE ELEGANCE

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer.

Læs mere om Edge badeværelsesmøbel her
Badrumsmöbel Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Badeværelsesmøbler i moderne farve

Nyd af stor stil på minimal plads med Hafa Pearls. Dette års unikke kollektion af udvalgte badeværelsesmøbler i moderne farver er den ultimative løsning til at skabe en eksklusiv følelse. 

Læs mere om Pearls badeværelsesmøbler
Hafa Go badeværelsesmøbel

HAFA GO - stilrent badeværelsesmøbel med GENERØST DESIGN

Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel, som passer ind, uanset hvor du befinder dig i livet. De rummelige skuffer og skabe tilbyder masser af opbevaringsplads og passer godt ind i både små og store badeværelser.

Læs mere om Go badeværelsesmøbel her
Life Badeværelsemøbler

HAFA LIFE - BADEVÆRELSESMØBLER I KLASSISK DESIGN

Hafa Life er et badeværelsesmøbel i et klassisk design med greb og en rummelig håndvask, der strækker sig ud over møbelets forkant. Vælg mellem to skuffer eller låger med softclose.

Læs mere om Life badeværelsesmøbel her
Neat badeværelsesmøbel

HAFA NEAT - SMART BADEVÆRELSESMØBEL PÅ ET LILLE OMRÅDE

Hafa Neat er møblet til dig med mindre plads på badeværelset eller gæstetoilettet. En flot håndvask med kompakte mål, men stadig med en rummelig hætte. Vælg mellem fire farver: antracit, varm grå, grøn eller hvid. Fås i to bredder, med låge eller skuffer.

Læs mere om Neat badeværelsesmøbel her
Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Med sine smukt profilerede fronter er Hafa Grace badeværelsesmøbler designet til at passe ind i både et rustikt og et moderne badeværelse i skandinavisk stil.

Læs mere om Grace badeværelsesmøbler
SPEJLE, SPEJLSKAB OG OPBEVARING

SPEJLE, SPEJLSKAB OG OPBEVARING

I vores store udvalg af spejle og opbevaring finder du skab der rummer overraskende meget. Her finder du også små og store spejl med integreret belysning eller uden, desuden med spejlhylder med plads til det aller vigtigeste.

Se alle vores overskab og spejle her

Bruser

I vores bredde sortiment af bruser finder I den rigtige bruser uanset hvordan jeres badeværelse er designet. Vi har alt fra traditionelle brusehjørner og kabiner til tilpasset brusedører og vægge. Nu uddyber vi vores sortiment med foldbare brusedører der fylder minimalt. Vi forener banebrydende teknik med unik design.

INFINITY BRUSER

INFINITY BRUSER

Vores mest eksklusive bruserløsning med flotte beslag, i tre farver og maksimalt store glasoverflader. Fås som dør, fast væg samt hjørne der du kan vælge mellen to dørrer eller en kombination af dør og fast væg.

Læs mere om Infinity bruser her

IGLOO PRO BRUSER

I vores bredde sortiment av IglooPro bruser finder du den rigtige bruseløsning uanset badeværelse. Udover at den er nem at installere tilføjer den en unik touch med sin svenske design. Nu fås vores modeller IglooPro Round og Corner desuden med profiler og håndtag i sortlakeret aluminium.

Læs mere om vores Hafa IglooPro bruser
Original bruser

ORIGINAL BRUSER

Hafa Original er et brusehjørne med et moderne designsprog, elegante profiler og diskrete håndtag. Brusehjørnet fås i sex forskellige varianer eller blot som en afskærmende dør.

Læs mere om Original bruser her
IGLOO BRUSER

IGLOO BRUSER

Hafa Igloo er vores mest populære brusehjørne, klassisk stilren og passer i det fleste badeværelser. Fås i klartglas, i rund eller lige model og i flere forskellige størrelser.

Læs mere om Igloo bruser her
BREEZE BRUSEKABIN

BREEZE BRUSEKABIN

Vores store nyhed heder Hafa Breeze og er en elegant brusekabine med dejlige store glasoverflader og få profiler der giver et luftigt udtryk og gør den meget nem at holde ren. Badvæggerne er frostet og skjuler dermed evt rør og ledninger. Den er nem at installere og passer også mindre badeværelse.

Læs mere om Breeze brusekabiner her
Hafa Fine blandare i färgerna svart, krom och mässing

BLANDINGSBATTERIER MED effektive funktioner

Når vi udvikler blandingsbatterier, fokuserer vi på at skabe et produkt, der holder i mange år. Vi anvender materialer af højeste kvalitet og komponenter, der desuden hjælper med at spare på vandet. Water Save, Cold Start og Eco Move er effektive funktioner i vores blandingsbatterier.

Læs mere om vores blandingsbatterier her
Köksblandare i färgerna svart, krom eller mässing

KØKKENARMATUR

Et køkkenarmatur bruges flere gange om dagen og stiller derfor høje kvalitets- og designkrav. Kvaliteten og følelsen når du bruger vandhanen er afgørende for os. Vi har armaturer i flere farver; sort, krom og messing. Samtlige produkter er fremstillet af forkromet messing og har stop for opvaskemaskine og drejeligt mundstykke. Vi har også modeller hvor dysen kan fjernes og med to jetvarianter.

Læs mere om vores køkkenarmaturer her.
Hafa Mix square loftbruser

BRUSESTANGSÆT

En loftbruser tilføjer så meget til din totale bruseroplevelse. Dejligt vandfald der skyller over dig hver gang du går i bad. Den er også en smuk detalje i dit badeværelse. Læs mere om vores nye Hafa Fine i krom, mat sort eller børstet messing og Hafa Mix Slim - nu med flere størrelser af bruserhoved. Alle vores loftbrusere har en vandbesparende funktion - Water Save. Smart for dig og godt for miljøet.

Læs mere om vores brusestangsæt her
Hafa Peak handdukstork

HÅNDKLÆDETØRRER

En håndklædetørrer er hverdagsluksus når det er som bedst. At kunne pakke sig selv ind i et virkelig varmt og behageligt håndklæde er noget, som alle skal forkæle sig med. Vi har håndklædetørrer i forskellige designs, farver og størrelser. For vandbåren varme og / eller med en el-varmelegeme skal du vælge den, der passer dig bedst.

Læs mere om vores håndklædetørrer her