Blandingsbatterier

Blandingsbatterier

Find blandingsbatterier fra Hafa

Et blandingsbatteri holder i mange år. Hafa har mere end 60 års erfaring med skandinaviske byggenormer, installationskrav og certificeringer. Dette kommer til udtryk i vores brug af materialer til blandingsbatterierne i højeste kvalitet og med funktioner, der gavner miljøet og bidrager til vandbesparrelsen. Derudover er alle vores blandingsbatterier testet og godkendt af SINTEF, som er Skandinaviens største og mest velansete testlaboratorium til blandingsbatterier. Water Save sparer på vandet, uden at gå på kompromis med komforten. De forskellige blandingsbatterier er perfekt designet til at passe til Hafas badeværelsesmøbler, brusere og badekar.

Læs mere her
  • Hvorfor hyler mit blandingsbatteri?

    Hvis der har samlet sig snavs i luftblanderen, kan det medføre at vandet ikke strømmer ordentligt igennem og dette kan føre til støj fra blandingsbatteriet. Fjern og rengør derfor luftblanderen regelmæssigt for at undgå dette.

  • Hvordan vælger man blandingsbatteri?

    Hvad der er vigtigt at huske på, når man vælger blandningsbatteri, er hvordan det passer ned i vasken. Det er vigtigt at huske på, at blandningsbatteriets tud ikke strækker sig for langt indover vasken og ligeså vigtigt er det at tuden heller ikke er for kort, i forhold til vasken.

  • Hvad er forskellen på blandingsbatteri med eller uden termostat?

    Et blandingsbatteri indeholder en termostatindsats, der tager varmt og koldt vand fra de indgående rør og blander det, så det opnår den ønskede temperatur, inden det kommer ud af vandhanen igen.