Hafa kvalitet

Kvalitet

HØJ KVALITET SIDEN 1962

Efter at have arbejdet med badeværelser i 60 år ved vi, hvad der gælder. Markedskravene har aldrig været højere, og det sætter vi pris på. Produkterne skal kunne tåle dagligt slid samt fugt, vand og rengøring. Og dette er i kombination med elinstallationer, hvilket kræver stor viden og nøjagtighed. Derfor tester og certificerer vi vores produkter i henhold til markedskravene. Selvfølgelig er vores produkter testet og godkendt i henhold til gældende normer, så du altid kan føle dig tryg ved dit valg.

Kvaliet I ALLE DETALJER

Kvaliet I ALLE DETALJER

Formålet med byggevaredeklarationer er at dokumentere produkternes indhold og miljøegenskaber og gøre disse oplysninger tilgængelige i hele produktets livscyklus. Vi gemmer dem i 10 år.

FÆRDIGMONTEREDE MØBLER

FÆRDIGMONTEREDE MØBLER

Vores møbler er færdigmonterede og nemme at installere for én person. De monteres på en skinne på væggen, og ophængningen er derefter let at finjustere. De er forberedt til både gulv- og vægafløb, da der er gjort plads til dette bagerst i skabet til håndvasken.

InstaQuick - NEM INSTALLATION

InstaQuick - NEM INSTALLATION

IglooPro bruseren monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny teknologi kaldet InstaQuick™. Den justerbare åbningsvinkel giver ubegrænsede placeringsmuligheder. En unik svensk konstruktion, som gør din bruseafskærmning ekstra stabil og holdbar over tid.

Læs mere om IglooPro bruser her
BLANDINGSBATTERIER AF MESSING

BLANDINGSBATTERIER AF MESSING

Vores blandingsbatterier fremstilles af nøje kontrolleret messing, hvilket sikrer, at de opfylder de strenge krav på det nordiske marked.

Se alle vores blandingsbatterier her
monteringsplader til limning

Montering af brusere uden bor

Nu behøver du ikke længere at bore og skrue i væggen  for at montere dit brusebad. Brug monteringsplader til limning af din brusedør - det er en enkel og sikker monteringsmulighed med mange fordele, og du behøver ikke tage hensyn til det underliggende materiale, tætning og skjulte væginstallationer. Limet er velegnet til fliser, natursten, beton, glas og metal og efterlader ingen mærker ved fjernelse.

Læs mere om IglooPro bruser her
Våra blandare och toaletter är tredjepartstestade av Sintef

TREDJEPARTSTESTET AF SINTEF

SINTEF er et akkrediteret testlaboratorium, som tester og certificerer vores blandingsbatterier og toiletter. Certifikatet betyder, at vores produkter opfylder alle krav, der er fastsat i den europæiske norm.

Smooth-Open lådsystem

Smooth-Open SKUFFESYSTEM

Vores badeværelsesmøbler har selvlukkende hængsler med dæmpet lukkefunktion og skuffeskinner. Hafa Edge har et SmoothOpen-skuffesystem, som er en kombination af push-open og dæmpet lukkefunktion.

PORCELÆN OG GLASERET STÅL

PORCELÆN OG GLASERET STÅL

Porcelænet har en glaseret overflade, som er slidstærk og let at holde ren. Vi har også håndvaske, der er lavet af 3 mm-stål. De er glaseret med flere tynde lag for at give dem en uovertruffen slidstyrke.

Møblerne er fremstillet i fugtafvisende materiale

OVERFLADEFINISH OG FUGTAFVISENDE MATERIALE

Møblerne er fremstillet i fugtafvisende materiale og har en godt forseglet overflade bestående af enten flere lag lak eller en folie, som er strøget over kanterne. Tilsammen giver det et møbel, der er modstandsdygtigt mod fugt.

SINTEF

SINTEF

SINTEF Byggforsk er et akkrediteret testlaboratorium, som tester og certificerer vores blandingsbatterier og toiletter. Certifikatet betyder, at vores produkter opfylder alle krav, der er fastsat i den europæiske norm (EN).

Naturligvis er alle vores produkter CE-mærket i henhold til gældende normer.

TESTET OG GODKENDT

Naturligvis er alle vores produkter CE-mærket i henhold til gældende normer. Du finder alle ydeevnedeklarationer og vedligeholdelsesanvisninger på vores hjemmesider.

Vi har ett avtal och samarbete med Säker Vatteninstallation.

AFTALE MED DEN SVENSKE BRANCHEORGANISATION SÄKER VATTEN

Vi har indgået en aftale og samarbejder med brancheorganisationen Säker Vatten. De svenske brancheregler for sikker vandinstallation er et regelsæt, som branchens aktører har udarbejdet for at mindske risikoen for bl.a. vandskader. Branchereglerne stiller krav til installationen og de virksomheder og personer, der udfører den.

OP TIL 25 ÅRS GARANTI

OP TIL 25 ÅRS GARANTI

Vores mangeårige erfaring og viden garanterer produkter af højeste kvalitet, og vi kan derfor tilbyde op til 25 års garanti på vores møbler og IglooPro bruser. Trygt og sikkert for dig som kunde. På øvrigt sortiment gælder fem års garanti.

Læs mere om vores garantier
KVALITET, SOM VI SÆTTER VORES NAVN PÅ

KVALITET, SOM VI SÆTTER VORES NAVN PÅ

Vi har lang erfaring i badeværelsesbranchen. Sammen med organisationen arbejder vores team af designere og produktudviklere hele tiden langsigtet for at skabe fremtidens badeværelse med det rette design og den rette funktion og den kvalitet, som vi sætter vores navn på.

MED ANOR FRÅN 60-TALET

DET STARTEDE I 60’ERNE

Vores rejse begyndte i 1962, og eftersom vores første møbel blev fremstillet i Halmstad og Falkenberg, valgte vi navnet Hafa. Derefter voksede virksomheden, og vi fremstillede vores første badeværelsesmøbel helt i teak. Denne klassiker kan stadig ses i mange svenske hjem. Siden da har vi udviklet mange produkter, som har gjort os til det, vi er i dag – en moderne badeværelsesleverandør.