Hafa Crisp
Lyst badeværelse i krom og marmor

HAFA CRISP I DIT BADEVÆRELSER GIVER ENERGI

Et lyst og friskt badeværelse med dejlig marmor og hvide overflader. Så vi vil gerne starte en morgen, der sætter følelsen for hele dagen. Som glitrende vanddråber blænker de forkromede armatur og detaljer i dette vidunderlige energiske miljø.

SÅDAN SKABER DU KONCEPT CRISP I DIT BADEVÆRELSE

SÅDAN SKABER DU KONCEPT CRISP I DIT BADEVÆRELSE

Med lyse materialer som Hafa Circle i porcelæn og armatur Hafa Fine i krom på et lys møbel, her Hafa Sun med integrerede håndtag, skaber du en følelse af ro og orden.

Vores badeværelsesindretning i krom og hvidt der indgår i koncept Crisp:
Hafa On Top bordplade
Hafa Circle fristående porcelænsvask
Hafa Fine vandhane
Hafa Infinty bruser
Hafa Fine loftbruser

Husk at købe til matchende bundventil. Ønsker I en traditionelt nedsænket vask har vi selvfølgelig også overløbsringe der matcher konceptet. Find dem her

HAFA CRISP BADEVÆRELSESTRENDS 2021-2022

Et lyst badeværelse kommer altid at være helt rigtig. Trender kommer og går, men hvidt og friskt kommer fortsat at være størst for de fleste der designer deres badeværelse. En trend vi kan se under 2023-2024 er lyse og hvide badeværelser med hvid marmor der giver et elegent indtryk. Kombinere med bløde materialer som luftige håndklæder af bomuld eller tekstilier i linned for et blødt indtryk.

Trendige kulører for Hafa Crisp: Hvidt, lysegrå, krom, lyse pasteller for at accentuere Materialer at kombinere med: Linned, porcelæn, krom, glas, marmor og detaljer af lyst træ.

HAFA SUN BADEVÆRELSESMØBLER

HAFA SUN BADEVÆRELSESMØBLER

Hafa Sun er en stilren møbel med stor omsorg omkring detaljer

Se alle Sun badeværelsesmøbler
HAFA INFINITY- EN EKSKLUSIV BRUSER

HAFA INFINITY- EN EKSKLUSIV BRUSER

De store glasoverflader skaber et luftig indtryk og dejlig plads i badeværelset. Med Hafa Infinity skaber du en bruseroplevelse langt udover det sedvanlige.

Se infinity bruser
HAFA BRUSESTANGSÆT I KROM

HAFA BRUSESTANGSÆT I KROM

Vi har et sort sortiment af brusesæt i krom. Reglerbare i højden, med flere forskellige størrelser og praktiske at bruge.

Læs mere om brusesæt