Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Breeze brusekabine

Hafa Breeze er en elegant brusekabine med dejligt store glasoverflader, få profiler for rummelig følelse og nemmere rengøring. Brusekabinens bagvægge er frostet og skjuler dermed eventuelle rør. Den lave indstigning, de doble dører og det flotte lave kar giver rigligt med plads i højden. Kabinens fulde højde er 2 meter men er nem at installere med en lav monteringshøjde på 2,05m. Hvis du vil have en ekstra luksuriøs brusekabine vælger du Hafa Breeze Deluxe hvor et bruserset med blandingsbatteri er inkluderet

Breeze brusekabine

Breeze brusekabine

Hafa Breeze brusekabine fås både i halvrund og firkantet model og i flere forskellige størrelser. Bruserset er inkluderet og i Deluxe modellen er et brusestangset og blandingsbatteri med HeatProtection også inkluderet. Det lave kar giver en rummelig højde, karet kan justeres og fronten er nem at fjerne ved rengøring. Hafa Breeze brusekabine er nem at montere og passer fint i rum hvor der er mindre plads. Brusekabinen er rummelig og fås i størrelsen 90x90 samt firkantet i størrelse 80x80, 90x90 og 70x90.

Se alle Breeze brusekabiner
Breeeze brusekabine med brusestangset

Brusekabine med brusestangset

Luksuriøs bruser med justerbar bruserstang, bruserset og blandingsbatteri med skoldningsbarriere og HeatProtection er inkluderet i Deluxe-modellen.

Breeze brusekabine med generøs instigning

Generøs instigning

Breeze brusekabine har et generøst instigningsmål takket været dørernes smarte åbningsfuktion. Brusekabinen fås som firkantet eller halvrund modell.

Breeze brusekabine med lav karhøjde

Lav karhøjde

Den lave karhøjde på 11,5 cm giver en rummelig højde og gør det nemt at træde ind i kabinen. Fronten er nem at fjerne ved rengøring.

Hafa Breeze brusekabine

BREEZE BRUSEKABINE I KORTE TRÆK:

 • Total højde 2 meter
 • Monteringshøjde 2,05 m
 • Generøst instigningsmål
 • Kar i sanitetsakryl med front der kan fjernes
 • Lav karhøjde på blot 115 mm, justerbart
 • Læt-tilgænglig vandlås
 • Nem at montere
 • Nem at holde ren, glatte overflader og profiler
 • Magnetfunktion ved lukning
 • Håndtag af metal
 • 5 mm hærdet sikkerhedsglas, bagvægge i frostet glas.

 

Breeze Round brusekabin

BREEZE INKLUSIVE BRESESÆT

Rummeligt og nemnt monteret brusekabine inklusive brusersæt. Fås i rundt design, 90x90 og firkantet i størrelserne 80x80, 90x90 og 70x90.

Se Breeze Round brusekabin
Breeze Square DeLuxe brusekabin inklusive loftbruser

BREEZE DELUXE INKLUSIVE LOFTBRUSER

Rummelig kabine der er nem at montere. Findes i rund model i 90x90 eller firkantet model i 80x80, 90x90 og 70x90. Inklusive loftbruser, bruseset og armatur med skoldningsbarriere og HeatProtection.

Se alle modeller og størrelser
Hafa Go 600 badeværelsesmøbel med speilskab

Matche med en badeværelsesmøbel

Vores stilsikre Hafa GO badeværelsesmøbel fås i flere bredder og dybder. Møblet har god opbevaring i skuffe og skab og kan kombineres med mange forskellige spejle eller spejlskab.

Se vores badeværelsesmøbler her