Hafa Igloo Pro™ bruser

Hafa IglooPro™ brusedør med den banebrydende InstaQuick™ teknologi, muliggør uendelige kombinationsmuligheder og hurtig og nem installation for én person. Nu lancerer vi endnu flere sorte brusedøre og brusevægge – stilrent og moderne.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI UNIKT DESIGN

I vores brede sortiment af IglooPro™ finder du den rette bruseløsning til ethvert badeværelse. Ud over at den er hurtig at installere, giver den også rummet et unikt præg med sit skandinaviske design. IglooPro brusedør, brusevæg og foldedør fås med profiler og greb i aluminium eller sort mat.

Hurtig og nem installation | Nem at justere | Skandinavisk design

Insta Quick™

Insta Quick™

Den hurtigste installation.

IglooPro bruse - banebrydende teknologi, unik design
IGLOO PRO™ BYGGER DU EFTER DINE FOR UDSÆTNINGER

IGLOO PRO™ BYGGER DU EFTER DINE FOR UDSÆTNINGER

InstaQuick™ - ny patenteret teknologi... Læs mere

IglooPro™ monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny patenteret teknologi, InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  DEN HURTIGASTE INSTALLATION

  Tryk glasdøren fast mod vægprofilen. Sæt monteringssættet i, og døren sidder sikkert fast.

 • insta-quick-hand.jpg

  NEM AT JUSTERE

  InstaQuick™ gør det nemt at tilpasse vinklen på dine døre, også selvom hjørnet ikke er 90°..

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARE VÆGPROFILER

  Kan monteres med udvendige 12 mm-rør cc 35.

Vores forskellige kombinationer

Du kan kombinere din bruseafskærmning efter dine egne behov.  Alt fra det traditionelle brusehjørne i flere størrelser til forskellige kombinationer af lige, faste og buet vægge.  De kan placeres på flere måder og den justerbare åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder. Dørerne kan foldes ind mod hjørnet når de ikke er i brug for at frigøre mere plads i dit badeværelse.

kombinationer-igloo-pro-dusch-1340x550.jpg

Igloo Pro U 80x95

Igloo Pro U 80x95

9.739,00 kr 6.817,00 kr
Læs mere

HAFA IGLOO PRO BRUSEHJØRNE

Flotte, store glasoverflader, glatte vægprofiler uden samlinger, som er lette at holde rene, og håndtag af naturanodiseret aluminium. Kombiner din bruseløsning, så den passer til netop dit behov. Du kan få alt fra et traditionelt brusehjørne i flere størrelser eller en kombination af en lige, fast eller buet brusevæg til et U-formet brusehjørne, der kan placeres på flere måder.

LET PLACERET RUNDT brusehjørne

LET PLACERET RUNDT brusehjørne

Elegant rundt brusehjørne i klart glas, som passer ind i de fleste hjem. Fås i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm, som alle kan kombineres med hinanden.

 ELEGANTE SORTE BRUSERE

ELEGANTE SORTE BRUSERE

Elegant brusehjørne med store glasflader i klart glas med greb og profiler i sortlakeret aluminium. Nem at samle takket være den nye InstaQuick-teknologi. Fås i runde og firkantede modeller og i flere størrelser.

Brusehjørne til to

Brusehjørne til to

Ekstra rummeligt brusehjørne med en svingbar lige dør og en svingbar J-dør. Fås også med svingbar lige brusedør med J-dør.

Lige brusedør og fast brusevæg

Lige brusedør og fast brusevæg

Brusehjørne med svingbar lige brusedør og fast brusevæg.

Brusehjørne med fleksible løsninger
Igloo Pro U 80x95

Igloo Pro U 80x95

9.739,00 kr 6.817,00 kr
Læs mere

Brusehjørne med fleksible løsninger

Kan f.eks. placeres i et hjørne, i forhold til et vindue og midt på en væg. Perfekt til det lille badeværelse, fordi begge døre kan svinges helt ind mod væggen, når bruseområdet ikke er i brug. Fås i klart glas og én størrelse, bredde 950 mm, dybde 800 mm på en lige væg.

Brusehjørne IglooPro U

HAFA IGLOO PRO SVINGDØRE

Foldbare og svingbare døre der foldes på midten for at optage et minimum af plads. Perfekt til dig med mindre plads i dit badeværelse, da døren kan åbnes, uden at den tager plads udad i rummet. De integrerede håndtag giver et stilfuldt indtryk

Sving- og vendbar bruseniche

Sving- og vendbar bruseniche

Sving- og vendbar bruseniche, der foldes på midten. Fås i klart glas og størrelserne 750, 850 og
950 mm.

Brusehjørne med foldedøre

Brusehjørne med foldedøre

Brusehjørne med foldedøre og integrerede håndtag for et stilfuldt indtryk. Fås i klart glas og i størrelserne 700, 800 og 900 mm, der kan kombineres med hinanden.

Sving- og vendbart BRUSEDØR

Sving- og vendbart BRUSEDØR

Sving- og vendbart brusedør der kan foldes i midten. Fås i størrelse 700, 800 og 900 der også passer fint til at kombineres med andre døre og vægge i IglooPro-serien.

 Lige brusevæg og foldebrusedør

Lige brusevæg og foldebrusedør

Brusehjørne med svingbar lige foldebrusedør og fast brusevæg.

HAFA IGLOO PRO BRUSENICHER

Har du brug for en nicheløsning, så har vi mange størrelser og flere monteringsmuligheder at vælge imellem. Vælg en eller to vendbare døre, alt afhængigt af hvilken overflade der skal afskærmes. Hvis du f.eks. har tænkt dig at have den ved siden af et badeværelsesmøbel, kan du vælge en dør kombineret med en fast væg. Fås i klart og matteret glas og kan kombineres til mange bredder.

 BRUSENICHE ENKELT

BRUSENICHE ENKELT

Lige brusedør, som kan monteres på flere måder. Døren er vendbar. Fås i klart og matteret glas med profiler i farven aluminium, alternativt i klart glas med profiler i sort mat og i størrelserne 750, 850, 950 og 1050 mm.

BRUSENICHE DOBBELT SORT

BRUSENICHE DOBBELT SORT

En fast væg og en svingdør, der afskærmer en stor niche. Fås i klart og matteret glas med profiler i farven aluminium, alternativt klart glas med profiler i sort mat.

BRUSENICHE DOBBELT ALUMINIUM

BRUSENICHE DOBBELT ALUMINIUM

To lige sving- og vendbare brusedøre, som afskærmer en stor bruseniche. Fås i klart og matteret glas og i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm. Dørene kan kombineres med hinanden.

BRUSENICHE DOBBELT MATTERET

BRUSENICHE DOBBELT MATTERET

En kombination af en fast væg og en svingbar dør som afskærmer en stor bruseniche. Fås i klart og matteret glas med profiler i farven aluminium, alternativt klart glas med profiler i sort mat.

HAFA IGLOO PRO BRUSEVÆGGE

Velegnet til dig, der har et lille badeværelse og ønsker at afskærme dit bruseområde på en elegant måde. Brusestangen kan monteres på tre måder: på væggen til bruseforhæng, i loftet eller vinkelret på samme væg, hvor bruseren monteres. Har du lidt mere plads, og ønsker du en bruseløsning, der skiller sig ud, kan du montere den midt på væggen ved hjælp af to stænger. Fås i klart og matteret sikkerhedsglas (8 mm) og i størrelserne 700, 800, 900, 1000 og 1300 mm.

IGLOO PRO BRUSEVÆG FAST

IGLOO PRO BRUSEVÆG FAST

Elegant vendbar glasvæg, som afskærmer dit bruseområder mod væggen. Der fås en forlængelsesprofil til udvendige rør. Fås i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm.

IGLOO PRO BRUSEVÆG 130

IGLOO PRO BRUSEVÆG 130

Stor, flot glasoverflade, som giver et luftigt og elegant indtryk, monteres midt på væggen med to stænger. Fås i størrelserne 1000 og 1300 mm.

IGLOO PRO BRUSEVÆG J

IGLOO PRO BRUSEVÆG J

Fleksibel, J-formet og lidt støre vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Velegnet til montering sammen med f.eks. en fast brusevæg. Fås i klart glas.

IGLOO PRO BRUSEVÆG BUET

IGLOO PRO BRUSEVÆG BUET

Fleksibel, buet vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Fås i klart glas.

IGLOO PRO BRUSEVÆG LIGE

IGLOO PRO BRUSEVÆG LIGE

Fleksibel, lige vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Velegnet til montering sammen med f.eks. en fast brusevæg.