Hafa Igloo Pro™ bruser

Vi tager endnu et skridt fremad med vores nye bruseserie, IglooPro™. Vi kombinerer banebrydende teknologi med unikt design. IglooPro™ monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny patenteret teknologi, InstaQuick™.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI UNIKT DESIGN

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI UNIKT DESIGN

I vores brede sortiment af IglooPro™ finder du den rette bruseløsning til ethvert badeværelse. Ud over at den er hurtig at installere, giver den også rummet et unikt præg med sit skandinaviske design. IglooPro brusedør, brusevæg og foldedør fås med profiler og greb i aluminium eller sort mat.

Insta Quick™ - hurtig og nem installation

Insta Quick™ - hurtig og nem installation

IglooPro bruse - banebrydende teknologi, unik design
Igloo Pro™ bygger du efter dine for udsætninger

Igloo Pro™ bygger du efter dine for udsætninger

InstaQuick™ - ny patenteret teknologi... Læs mere

IglooPro™ monteres hurtigt og nemt af én person og justeres ved hjælp af en helt ny tatenteret teknologi, InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  DEN HURTIGASTE INSTALLATION

  Tryk glasdøren fast mod vægprofilen. Sæt monteringssættet i, og døren sidder sikkert fast.

 • insta-quick-hand.jpg

  NEM AT JUSTERE

  InstaQuick™ gør det nemt at tilpasse vinklen på dine døre, også selvom hjørnet ikke er 90°..

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARE VÆGPROFILER

  Kan monteres med udvendige 12 mm-rør cc 35.

Vores forskellige kombinationer... læs her

Kombiner din bruseafskærmnings løsning efter behov. Alt fra det traditionelle brusehjørne i flere størrelser eller kombinerer af lige, faste og buet vægge, som kan placeres på flere forskellige måder. den justerbar åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder og du har mulighed for at skubbe dørene ind, når de ikke bruges for at frigøre mere plads i dit badeværelse.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO BRUSEHJØRNE

HAFA IGLOO PRO BRUSEHJØRNE

Flotte, store glasoverflader, glatte vægprofiler uden samlinger, som er lette at holde rene, og håndtag af naturanodiseret aluminium. Kombiner din bruseløsning, så den passer til netop dit behov. Du kan få alt fra et traditionelt brusehjørne i flere størrelser eller en kombination af en lige, fast eller buet brusevæg til et U-formet brusehjørne, der kan placeres på flere måder. Den justerbare åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder, og døren/dørene svinges nemt ind, når de ikke er i brug, så du kan frigøre plads i dit badeværelse.

IglooPro brusehjørne
Hafa Igloo Pro Round

Hafa Igloo Pro Round

Elegant rundt brusehjørne i klart glas, som passer ind i de fleste hjem. Fås i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm, som alle kan kombineres med hinanden.

Brusehjørne IglooPro Round
Hafa Igloo Pro U

Hafa Igloo Pro U

Brusehjørne med fleksible løsninger: kan f.eks. placeres i et hjørne, i forhold til et vindue og midt på en væg. Perfekt til det lille badeværelse, fordi begge døre kan svinges helt ind mod væggen, når bruseområdet ikke er i brug. Fås i klart glas og én størrelse, bredde 950 mm, dybde 800 mm på en lige væg.

Brusehjørne IglooPro U
Hafa Igloo Pro Corner

Hafa Igloo Pro Corner

Elegant lige brusehjørne med store, flotte glasoverflader, som nemt kan svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Glatte profiler og håndtag af naturanodiseret aluminium. Fås i klart og matteret glas og i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm, som alle kan kombineres med hinanden.

Brusehjørne IglooPro Corner
IGLOO PRO BRUSENICHER

IGLOO PRO BRUSENICHER

Har du brug for en nicheløsning, så har vi mange størrelser og flere monteringsmuligheder at vælge imellem. Vælg en eller to vendbare døre, alt afhængigt af hvilken overflade der skal afskærmes. Hvis du f.eks. har tænkt dig at have den ved siden af et badeværelsesmøbel, kan du vælge en dør kombineret med en fast væg. Fås i klart og matteret glas og kan kombineres til mange bredder.

IglooPro brusenicher
IGLOO PRO BRUSENICHE ENKELT

IGLOO PRO BRUSENICHE ENKELT

Lige brusedør, som kan monteres på flere måder. Døren er vendbar. Fås i klart og matteret glas og i størrelserne 750, 850, 950 og 1050 mm.

Læs mere
IGLO PROO BRUSENICHE DOBBELT

IGLO PROO BRUSENICHE DOBBELT

To lige sving- og vendbare brusedøre, som afskærmer en stor bruseniche. Fås i klart og matteret glas og i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm. Dørene kan kombineres med hinanden.

Læs mere
IGLO PRO BRUSENICHE DOBBELT BRUSEVÆG LIGE

IGLO PRO BRUSENICHE DOBBELT BRUSEVÆG LIGE

En kombination af en fast væg og en svingbar dør. Fås i flere størrelser, som kan kombineres med hinanden. Både væg og dør er vendbar.

Læs mere

IGLOO PRO BRUSEVÆGGE

IGLOO PRO BRUSEVÆGGE

Velegnet til dig, der har et lille badeværelse og ønsker at afskærme dit bruseområde på en elegant måde. Brusestangen i naturanodiseret aluminium kan monteres på tre måder: på væggen til bruseforhæng, i loftet eller vinkelret på samme væg, hvor bruseren monteres. Stangen er 1200 mm og kan afkortes til en valgfri længde. Har du lidt mere plads, og ønsker du en bruseløsning, der skiller sig ud, kan du montere den midt på væggen ved hjælp af to stænger. Fås i klart og matteret sikkerhedsglas (8 mm) og i størrelserne 700, 800, 900, 1000 og 1300 mm.

IglooPro brusevægge
IGLOO PRO BRUSEVÆG FAST

IGLOO PRO BRUSEVÆG FAST

Elegant vendbar glasvæg, som afskærmer dit bruseområder mod væggen. Der fås en forlængelsesprofil til udvendige rør. Fås i størrelserne 700, 800, 900 og 1000 mm.

Læs mere
IGLO PRO BRUSEVÆG 130

IGLO PRO BRUSEVÆG 130

Stor, flot glasoverflade, som giver et luftigt og elegant indtryk, monteres midt på væggen med to stænger. Fås i størrelserne 1000 og 1300 mm.

Læs mere
IGLOO PRO BRUSEVÆG J

IGLOO PRO BRUSEVÆG J

Fleksibel, J-formet og lidt støre vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Velegnet til montering sammen med f.eks. en fast brusevæg.

Læs mere
IGLOO PRO BRUSEVÆG BUET

IGLOO PRO BRUSEVÆG BUET

Fleksibel, buet vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug.

Læs mere
IGLO PRO BRUSEVÆG LIGE

IGLO PRO BRUSEVÆG LIGE

Fleksibel, lige vendbar brusevæg, som nemt svinges ind, når bruseområdet ikke er i brug. Velegnet til montering sammen med f.eks. en fast brusevæg. Fås i klart og matteret glas.

Læs mere