Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Landlige badeværelser

Skab stilen for et moderne landligt badeværelse

Her har vi samlet badeværelsesinspiration til rustikke moderne badeværelser, uanset om du skal renovere eller bygge nyt badeværelse. Hafa har et stort udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsesarmaturer i moderne landstil og med vores seneste nyhed Hafa Grace tager vi landlige badeværelsers stil ind i nutiden med stilrent og tidløst smukt design.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - DESIGNER

Vores designer Therese beskriver vores seneste nyhed Hafa Grace således: Hafa Grace har smukt profilerede fronter der passer både i et mere rustikt såvel som i et moderne klassisk badeværelse - alt sammen med et skandinavisk touch.

therese-namnteckning.jpg

 

IDÈER TIL DIT NYE LANDLIGE BADEVÆRELSE

Det hele er afhængig af detaljerne. Rustikke, klassiske badeværelser har omhyggeligt designede detaljer og indrammede linjer på møbler og greb. Runde former og gennemsigtige naturlige materialer fuldender stilen på dit nye landlige badeværelse.

Grace badrumsmöbel med sidomodul och Fine handtag

KLASSISK RAMME RUNDTOM

Låger og fronter med ramme hele vejen rundt om og elegante knopper og greb med ornamenter skaber hurtigt en klassisk atmosfære i dit rustikke badeværelse.

LANDLIGE BADEVÆRELSER MED NATURLIGE MATERIALER

LANDLIGE BADEVÆRELSER MED NATURLIGE MATERIALER

Vælg gerne naturlige materialer som træ og hør for at skabe en ren atmosfære i dit nye landlige badeværelse.

SMYKKER TIL BADEVÆRELSET

SMYKKER TIL BADEVÆRELSET

Vandhanen er badeværelsets juvel, siger de, så hvorfor ikke vælge en vandhane i klassisk stil der smelter ind i og fremhæver stilen i dit landlige badeværelse?

VASK PÅ BORDPLADE FORSTÆRKER DET LANDLIGE

En fritstående vask i skålmodel på bordplade skaber sammen med et badeværelsesspejl med belysning smuk harmoni. Hvis mange af jer deler badeværelse kan en nedsænket porcelænsvask med opbevaringsplads være en praktisk løsning.

RUNDE FORMER I LANDLIGE BADEVÆRELSER

Med runde former kan du skabe en blød stil dit rustikke badeværelse og balancere de lodrette linjer op i eksempelvis badeværelsesmøbler og perlemorpanel, der ofte findes i et klassisk rustikt badeværelse. Eksempelvis med et rundt spejl, lamper med afrundede former eller en flot fritstående håndvask i skålmodel. Det er både smukt og praktisk i et rustikt badeværelse.

RUNDT SPEJL MED BELYSNING

RUNDT SPEJL MED BELYSNING

Hafa Store Round er et badeværelsesspejl med integreret LED-belysning. På den måde får du både en smuk og praktisk belysning i dit landlige badeværelse.

ELEGANT VÆGLAMPE

ELEGANT VÆGLAMPE

Hafa Globe væglampe har en smuk glaskugle der er med til at fremhæve den landlige stil på dit badeværelse. Hafa Globe badeværelseslampe fås i både sort mat og børstet krom.

LANDLIG HARMONI

LANDLIG HARMONI

Skab harmoni i dit rustikke badeværelse. Som en smuk skammel til at stille din kop te ved siden af badekarret, gennemsigtige gardiner der lukker lys ind og og stearinlys for det lille ekstra.

LYST LANDLIGT BADEVÆRELSE ELLER DUNKEL LUKSUS?

Det er en smagssag om du kan lide rustikke badeværelser med lyse møbler eller moderne badeværelser i dæmpede og varme toner. Lyse og hvide badeværelsesmøbler er det man ofte forbinder med rustikke badeværelser men vi vil også gerne slå et slag for den elegante mørke variant der skaber en sofistikeret, klassisk stil.

BADEVÆRELSE MED VARME TONER

BADEVÆRELSE MED VARME TONER

Et badeværelsesmøbel i mørkegrå sammen med sorte luksuriøse detaljer skaber en uventet harmoni i et badeværelse med varme toner i fliser.

NØJE UDVALGTE DETALJER

NØJE UDVALGTE DETALJER

Løft dit badeværelse med sofistikerede nøje udvalgte detaljer i et dæmpet farveskema.

LANDLIG STIL MED FLEKSIBILITET

LANDLIG STIL MED FLEKSIBILITET

Læs gerne mere om vores serie Hafa Grace badeværelsesmøbler hvor vi viser inspiration til et lyst rustikt badeværelse men også en mere sofistikeret mørk variant.