Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Badeværelsesspejle & Spejlskabe

Badeværelsesspejle & Spejlskabe

Optimer din opbevaring med Hafa badeværelsesspejle og spejlskabe

Vi har et stort udvalg af spejlskabe hvor med forbløffende stor rummelighed samt enkle spejlhylder med plads til de vigtigste ting. Hvis du ikke har det største badeværelse, vil et badeværelsesspejl eller spejlskab få rummet til at syne større og lysere. Der findes flere forskellige løsninger, der er tilpasset din indretning på badeværelset og dine ønsker. Desuden kan du vælge mellem vores stilrene badeværelsesspejle med eller uden LED-belysning samt spejlhylder, med plads til de vigtigste ting.

Læs mere her
 • Hvordan får man kalk af spejlet på badeværelset?

  De fleste typer glasrens fungerer godt til spejle, men du kan også blande ca. 1 del eddike og 4 dele vand samt et par dråber opvaskemiddel og sprøjte det på og lade det sidde i et stykke tid. Du skal derefter tørre det af med en mikrofiberklud.

 • Hvordan skaber man mere opbevaring i sit badeværelsesskab?

  Vores badeværelsesskabe kommer med mange forskellige opbevaringsløsninger. Skuffer, skuffeindsatser mm. giver mange forskellige muligheder for opbevaring af både stort og småt.

 • Hvordan ved man om et badeværelsesskab er vandfast?

  Vores badeværelsesmøbler har en forseglet overflade, med god fugtbestandighed, for at kunne holde længe på badeværelset. De bør dog stadigvæk ikke udsættes for vand alt for ofte, og der skal være en afskærmning mellem brusebadet og møblerne, der forhindrer vand i at havne på dem.

 • Hvordan indretter jeg bedst mit badeværelse?

  Planlæg i god tid, hvordan du vil have dit badeværelse ud fra dine forudsætninger og behov. Hvilke behov skal opfyldes og hvordan kan du udnytte rummet på bedst mulige vis? Hvis du mangler plads på badeværelset, skal du overveje, om du kan opbevare håndklæder og andre pladskrævende ting i et nærliggende rum for at få plads til det du har brug for, uden at det bliver for trængt. Hvis du har et større badeværelse, og der er flere der gør sig klar på samme tid, kan en dobbelt håndvask være en praktisk løsning.

 • Hvordan sammensætter man badeværelsesskab?

  Vores badeværelsesmøbler er samlede på forhånd og tilpassede til let at kunne installeres af en person. På vores målskitser finder du de oplysninger du har brug for, for at kunne tilpasse El- og VVS-installationen til de møbler du har valgt.