Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret forbruger

For privatpersoner følger Hafa den danske lovgivning  om forbrugerkøb. I henhold til den dansk lovgivning har kunden altid ret til at fortryde sig køb inden for 14 dage fra modtagelsen af varen og uden at skulle give nogen særlig grund. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i en ordre, men de leverer enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 

Når du påberåber dig fortrydelsesret og fortrudt købet, er du som kunde ansvarlig for returfragten. 

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage og kun for privatpersoner. Herefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur til os. Du kan ikke fortryde ved passivitet, dvs. at du ikke kan fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse eller manglende afhentning ved udleveringsstedet.
Bemærk! Bliver varen ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til vores adresse. Omkostningerne til returfragt og eventuel genudsendelse af varen afholdes af dig.

Hvis du ønsker at udøve fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på følgende:

Du skal senest 14 dage efter modtagelse af varen pr. mail kundeservice@hafa.dk  give tydelig besked om, at købet fortrydes.
Varen anses for modtaget/leveret, når varen er
- ankommet til det ønskede leveringssted (hjemmelevering) eller
- afhentet ved diverse udleveringssteder (herunder ved afhentning på vores adresse) eller
- afhentet af fragtfører bestilt af kunden

Standardfortrydelsesformular

Fortrydelsesret af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer i retur, selvom de er købt i en ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:
Levering av forseglede varer, som af sundhetsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.