Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Badeværelsesskab og spejle

Nu lancerer vi flere nye modeller af LED-spejle med dæmpbar belysning der passer rigtig godt til vores møbler.

Badeværelsesskab og spejle

Spejl, spejlskab og opbevaring

I vores store sortiment af spejle og opbevaring finder du badeværelsesskab der rummer overraskende meget. Her fås også små og store spejle, med integreret belysning eller uden, samt spejlhylder med plads til det aller vigtigest.

Se alle vores badeværelsesskab og spejle her
NYHED Dæmpbar spejl med LED-belysning og smart memory-funktion

NYHED Dæmpbar spejl med LED-belysning og smart memory-funktion

Vores nyhed Store Square spejle har funktionel og dæmpbar integreret LED-belysning. Touchfunktionen har memory-funktion der husker den seneste indstilling af lyset ved tænd/sluk. IP44.

Læs mere
Store spejlskab

Store spejlskab med praktisk opbevaring

Store spejlskab fås i flere forskellige størrelser og med integreret LED-belysning og stikkontakt. Flytbare hylder gør det muligt at organisere både lave og høje ting i dit skab. Passer til de fleste af vores møbler og fås i farverne hvid, antracit, grå og ask. Vælg mellem LED-profil eller LED-spots i varmt-hvidt lys. IP44. Komplettere med underbelysning for stemningsfuld lys også under dit skab. 

Læs mere
Store Soft bredd 420

NYHED Spejl med blødt afrundet hjørne

Spejl Store Soft med blødt afrundede hjørner har dekorativ og funktionel dæmpbar LED-belysning. Touch-funktion med minde der husker din seneste indstilling af lyset, hvilket er perfekt om natten eller tidlig morgen. IP44- Passer udmærket til vores små møbler eller til at placere flere spejle ved siden af hinanden.

Læs mere
Spejlskab Edge med make-up spejl

Edge spejlskab med stikkontakt og make-up spejl

Edge spejlskab med integreret varmhvid LED-belysning lyser ned over spejlet og fås med underbelysning der giver lys over vasken. Skabet har stikkontakt og hylder der kan justeres for optimal opbevaring og har extra udstyr i form af magnet til småting og et makeup-spejl på inderside af dør. Fås i antracit og hvid mat i bredderne 600, 800 og 1000 mm. IP44.

Læs mere
Underbelysning til  spejle og spejlskab

Underbelysning

Belysning der giver smukt lys over din vask og monteres under Store spejle og spejlskab. Kobles på spejlets driver. IP44.

Læs mere
Led-lampe sort

LED-lampe

LED-lampe med varmthvidt lys og integreret driver for nem montering ovenpå Go spejlskab, Go rektangulær spejl og Store opbevaringsspejle. Kobles på 230V. IP44.

Læs mere
Store rundt spejl

Rundt spejl med led-belysning

Stilren, rund spejl med dekorativ og funktionel dæmpbar LED-belysning med varmthvidt lys rundt om. 3000K. Touchfunktion med memory-funktion der husker den seneste indstilling ved tænd/sluk. Justerbare monteringsbeslag for nem montering. IP44.

Læs mere
Go spejl

Go spejl

Stilrent spejl med justerbare, skjulte ophængsbeslag for nem montering og god plads bag spejlet for el-installation. Fås i størrelsen 450, 600, 800 og 1000 mm. Komplettere med Go LED-lampe.

Læs mere
Store opbevaringsspejl og helfigursspejl

Store opbevaringsspejl

Opbevaringsspejl og helfigursspejl med stikkontakt og hylder med adgang fra begge sider. Du vælger hvis stikkontakten skal sidde til højre eller venstre ved installation. Spejlet passer også fint i din indgang/entré.

Læs mere
Et stilrent spejl med integreret LED-profil

Store spejle med praktisk hylde

Et stilrent spejl med integreret LED-profil eller LED-spots i varmhvidt lys, med praktisk hylde for opbevaring. Fås i flere farver og størrelser og passer til de fleste af vores møbler. Komplettere med underbelysning for stemningsfuld belysning under dit spejl. IP24.

Læs mere