Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
Bruseafskærmninger

Bruseafskærmninger

Kvalitets bruseafskærmninger du selv kan installere til ethvert badeværelse

I vores brede sortiment af bruseafskærmning finder du den rette bruseløsning til ethvert badeværelse. Vi lancerer nu Hafa Igloo Pro sorte foldedører og Hafa Infinity, eksklusive brusere med beslag i messing, sort eller krom. Oplev bruseafskærmning fra Hafa. Alle vores modeller er nemme at installere, bliv inspireret og læs mere om vores forskellige bruseløsninger Hafa Infinity, Hafa IglooPro ™, Hafa Original, og Hafa Igloo. Brusere til alle badeværelser

Læs mere om bruser her
  • Er bruseafskærmningen kalkafvisende?

    Vores bruseafskærmninger har store glatte overfalder og ingen dybe indhak, for at være lette at rengøre. For at forhindre kalk og andet snavs i at klæbe til glasset, anbefaler vi, at du skyller sæberester væk efter hvert brusebad og derefter skraber glasoverfladerne med en bruseskraber, for at få vandet væk. Et brusebad i glas, rengøres lettest ved at sprøjte eddike på det. Brug gerne 24 procent eddike, lad det sidde og arbejde i et stykke tid og tør derefter snavs og kalk af med en klud eller bruseskraber. Hvis pletterne ikke kommer let af, eller hvis du ønsker at skjule lugten af eddike, kan du også blande eddike med en smule rengøringsmiddel. Hvis du gør dette skal varme eddiken op, så den er lunken inden du blander det med sæben. Misfarvninger på siderne fjernes nemmest med citronsyre eller vinsyre. Brug ikke rengøringsmidler, der er ætsende, syreholdige eller slibende, da det kan forårsage permanent skade på overfladen.

  • Kan bruseafskærmning stå i et ikke vådrumsikret rum?

    Er du i tvivl om dine badeværelsesvægge har den rigtige vandtætning? Eller vil du bare have et brusebad, der ikke er i kontakt med dine brusevægge? Så er brusekabinen det sikreste valg. Hvis der ikke er plads nok til en brusekabine på badeværelset, kan du placere den et andet sted i huset, for eksempel i kælderen eller vaskerummet. Bemærk, at det rum, hvor du placerer kabinen, skal have et gulvafløb, og at kravene til fastgørelse af gulvet i et vådrum altid gælder. Brusekabinen giver dig et behageligt, varmt brusebad uden at vandet spreder sig til resten af rummet. Vi har brusekabiner i mange forskellige størrelser og former, så det passer til dit badeværelse. Da vores brusekabiner er korte i højden, er de særligt velegnede til placering i rum med skråvægge eller med lavt til loftet.

  • Hvordan vedligeholder man bruseafskærming?

    Vores bruseafskærmninger har store glatte overfalder og ingen dybe hak, for at være let rengørlige. For at forhindre kalk og andet snavs i at klæbe til glasset, anbefaler vi, at du skyller sæberester væk efter hvert brusebad og derefter skraber glasoverfladerne med en bruseskraber, for at få vandet væk. Et brusebad i glas, rengøres lettest ved at sprøjte eddike på det. Brug gerne 24 procent eddike, lad det sidde og arbejde i et stykke tid og tør derefter snavs og kalk af med en klud eller bruseskraber. Hvis pletterne ikke kommer let af, eller hvis du ønsker at skjule lugten af eddike, kan du også blande eddike med en smule rengøringsmiddel. Hvis du gør dette skal eddiken varmes op, så den er lunken inden du blander det med sæben. Misfarvninger på siderne fjernes nemmest med citronsyre eller vinsyre. Brug ikke rengøringsmidler, der er ætsende, syrlige eller slidende, da det kan forårsage permanent skade på overfladen.

Find dit brusehjørn her.

Hos Hafa kan få både et traditionelt brusehjørne i flere størrelser eller en kombination af en lige, fast eller buet brusevæg til et U-formet brusehjørne. Dette kan placeres på flere måder. Den justerbare åbningsvinkel giver dig mange valgmuligheder, og døren/dørene svinges nemt ind, når de ikke er i brug, så du kan frigøre plads i dit badeværelse. Vores afskærmning findes i flere forskellige mål f.eks. 90x90, 90x80, 80x80 - se hele udvalget og find den rette løsning til dit badeværelse.