Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

SHAPE BADEVÆRELSEMØBLER

Nu præsenterer vi den næste generation af badeværelsesmøbler og fortsætter vores rejse fremad. Nye farver, nye skuffeindsatser, men frem for alt ny teknologi. Med Hafa Shape får du et badeværelsesmøbel, som er fleksibelt og har mange kombinationsmuligheder.

SHAPE Badeværelsesmøbler

Personlig og fleksibel

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. Serien fås i flere bredder og farver og kan suppleres med Store spejle eller spejlskabe.

Se hele Shape udvalget her
Store spejl

SPEJL MED BLØDT AFRUNDET HJØRNE

Spejl Store Soft med blødt afrundede hjørner har dekorativ og funktionel dæmpbar LED-belysning. Touch-funktion med minde der husker din seneste indstilling af lyset, hvilket er perfekt om natten eller tidlig morgen. IP44- Passer udmærket til vores små møbler eller til at placere flere spejle ved siden af hinanden.

Køb til Store spejl
Circle  fritstående håndvaske

FRITSTÅENDE HÅNDVASK & BORDPLADE

Vælg nogen av vores bordplader i fugtafvisende laminat och kombinér med en vask i rustfrit stål eller porcelæn i tynde, smukke linier. Køb til en af vores matchende armatur.

Læs mere om fritstående håndvasket
Skuffer med den nyeste teknologi

Nyeste teknologi

Skuffer med dæmpet lukkefunktion og den nyeste teknologi, slanke skuffesider i matlakeret metal og fuldt udtræk. Skuffe-indsats af bambus og en udtagelige skuffemåtte medfølger

Se hele Shape udvalget her

DESIGNET HÅNDVASK

Spændstig form, der strækker sig frem til kanten. Udviklet af vores egne designere og den unikke form harmonerer flot med det tilhørende skabs stramme linjer.

Læs mere om Verge håndvask
On Top bordplade af laminat

On Top bordplade af laminat

Vores fugt-afvisende bordplade i laminat i dyb mat antracit har en ekstra mat overflade, der modvirker fingeraftryk.

Se vores bordplade
Håndtag Verge

Håndtag Verge

Elegant håndtag af aluminium med børstet finish. Fås i to størrelser og to farver, antracit og Inox. Designet til at passe ekstra godt med Hafa Shape.

Køb til håndtag
Shape spejlskab Shape servantskab

SERVANTSKAB I FLERE BREDDER

Vores skabe fås i bredderne 600, 800, 900, 1000 og 1200. De fleste af skabene kan også kombineres med et sidemodul 300, som giver ekstra bredde, eller med en anden løsning.

Se alle Shape badeværelsesmøbler her
SKUFFEBELYSNING

SKUFFEBELYSNING

Skuffebelysning og eludtag fås som tilbehør. Belysningen tændes automatisk, når skuffen åbnes.

Se vores tilbehør
Store høy-  veggskap

Store HØYSKAB OG VÆGGSKAP

Store højskab fås i to udførelser og med to forskellige dybder. vælg mellem push-open uden håndtag eller dæmpet lukke-funktion med valgfrit håndtag. Vægskab med mindre dybde.

Se alle Store høj & vægskab her