Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Hafa Calm
Inspirerende badeværelse i messing

Et varmt og eksklusivt badeværelse

Tag et beroligende bad i skumringen, og lad de tændte stearinlys sprede en varm glød. Med ensartede detaljer i messing skaber du en eksklusiv, men samtidig sensuel og varm atmosfære i dit badeværelse.

Badeværelsesindretning i messing

Sådan skaber du koncept Calm i dit badeværelse

Vores nyheder Hafa Infinity, et eksklusivt brusebad og Fine loftbruser interagerer pænt sammen her med Hafa Shape. Kombiner håndvaske i rustfrit stål og håndvaskarmaturer med ethvert af vores møbler. Alt i matchende farve af smuk messing.

Læs mere om de produkter der indgår:
Hafa On Top bordplade
Hafa Circle Steel fritstående håndvask
Hafa Fine vandhande
Hafa Fine håndtag
Hafa Infinity bruser
Hafa Fine brusestangsæt

Køb til matchende bundventil og overløbsring i messing til din porcelænsvask. En matchende bundventil indgår i Hafa Circle Steel håndvask. Find dem her.

 

badrumsinredning mässing fristående handfat

Hafa Calm badeværelsestrends 2023

Under 2023 har trenden med varme kulører endelig begyndt at træde helt ind i badeværelset. Kulører som sand og nougat fortsætter også stærkt fremad 2023 og Hafa Calm passer helt rigtig ind i denne design. Hafa Calm indeholder indretning i messingsfinish og passer dig der ønsker et badeværelse med eksklusiv og varm atmosfære.
 

Kulører till Calm: Nougat, mørkebrun, creme, messing. Materialer at kombinere med: Kalksten, bomuld, messing, glas, detaljer af mørk træ.

Hafa Shape badeværelsesmøbler

Hafa Shape badeværelsesmøbler

Stram og nedtonet badeværelsesdesign i kombination med fullændet teknik giver dig en møbel du vil ha glæde af i mange år

Se Shape badeværelsesmøbel her
Smuk håndvask på bordplade

Smuk håndvask på bordplade

Vask i stål i messing eller sortkrom, eller måske hvide og sorte fritstående porcelænsvaske? Vi har et stort sortiment av flotte håndvaske der placeres på bordplade.

Se alle vores fritstående vaske her
HAFA FINE BRUSESTANGSÆT I MESSING

HAFA FINE BRUSESTANGSÆT I MESSING

Hafa Fine brusesæt i messingsfinish med smukt armatur i rundt design

Se Hafa Fine brusestangsæt her