HAFA BLANDINGSBATTERIER - DESIGNED FOR WATER

Når vi udvikler blandingsbatterier, fokuserer vi på at skabe et produkt, der holder i mange år. Vi anvender materialer af højeste kvalitet og komponenter, der desuden hjælper med at spare på vandet. Water Save, Cold Start og Eco Move er effektive funktioner i vores blandingsbatterier.

Hafa Fine

Armatur af høj kvalitet

Et håndvaskbatteri bruges dagligt, og for os er det vigtigt, at du føler dig sikker i dit valg. Ud over at give dit badeværelse et ekstra touch skal det holde dag ind og dag ud i mange år. Med vores mangeårige viden om skandinaviske byggenormer, installationskrav og certificering har vi udviklet nye modeller med et endnu flottere design og med flere forskellige funktioner, som hjælper dig med at spare på vandet.

Se alle vores blandingsbatterier
Holdbare armatur

Holdbare armatur

Med den rigtige tekniske viden og fokus på høj kvalitet har vi udviklet armaturmed tekniske løsninger, der holder længe. Vores armaturer lavet af omhyggeligt kontrolleret messing.

Armatur i flot design

Armatur i flot design

Vores designere har skabt unikke armatur med former og udtryk, der passer ekstra godt til vores badeværelsesmøbler. Vælg mellem sort, krom eller en af vores nyheder i messing.

Armatur med fokus på miljøet

Armatur med fokus på miljøet

Vores mixere er udviklet i Sverige til de hårde krav, der findes på markedet. Nye modeller i et skarpere design og med flere funktioner, der sparer vand og energi.

Water Save

Water Save

Alle vores håndvaskbatterier med strålesamler har en vandbesparende perlator, som gør, at man bruger mindre vand. Strålen blandes med luft, hvilket giver god vaskekomfort, samtidig med at der kræves mindre vand for at opnå samme tryk i strålen..

Nem og hurtig installation

Nem og hurtig installation

Vores fleksible PEX-slanger er certificerede og formonterede på blandingsbatterierne. Det sparer tid og gør installationen sikker.

Kvalitet ned i mindste detalje

Kvalitet ned i mindste detalje

Vores blandingsbatterier fremstilles af nøje kontrolleret messing, hvilket sikrer, at de opfylder de strenge krav på det nordiske marked.

Easy Mount

Easy Mount

Nyheterna Fine, Shape, Slim och Go tvättställslbandare fixeras enkelt utan verktyg på ditt handfat.

VORES MILJØVENLIGE BLANDINGSBATTERIER

VORES MILJØVENLIGE BLANDINGSBATTERIER

Vandhane Mix Lean Eco med både attitude og miljømæssigt smart Eco Move, hvor vandstrømmen reguleres i to trin, når håndtaget åbnes.

Se Mix Lean Eco vandhaner her
Hafa blandingsbatteri Fine

Nye vandhaner i flere farver

Vi udvider vores sortiment med flere vandhaner i messing og sortkrom. Du kan også få matchende bundventil, overløbsring og håndtag i samme farve.

Se alle vores vandhaner her
Stort sortiment af høje vandhaner

Stort sortiment af høje vandhaner

Du skaber din egen til med nogen af vores høje vandhaner, passer godt til vores fritstående porcelæn. Fås i farverne krom, sort og messing.

Se alle vores høje vandhaner her

DEN RIGTE TEKNOLOGI FOR MILJØET

Vi ved, hvad der gælder for skandinaviske byggestandarder, installationskrav og certificeringer og udvikler vores armatur i henhold til dem ud over flere forskellige funktioner, der hjælper dig med at spare vand.

Skandinavisk Design

Skandinavisk Design

Med stilrene linier fra den svenske tradition af estetisk minimalism sætter vi vores præg på vores armatur. Smukke og moderne, nu og herefter.

Teknik & kvalitet

Teknik & kvalitet

Vi udvikler vores armatur i Halmstad – Sverige. Med den rigtige tekniske viden og fokus på høj kvalitet, udvikler vi armatur der holder længere.

Water Save

Water Save

Vandbesparende perlator, som gør, at du bruger mindre vand, 5,3 l/min. ved 3 bar*. Strålen blandes med luft, hvilket giver god vaskekomfort, samtidig med at der kræves mindre vand for at opnå samme tryk i strålen.

Easy Mount

Easy Mount

Vi har blandingsbatterier, der nemt fastgøres helt uden værktøj.

Cold Start

Cold Start

En unik teknologi, som i startposition altid giver koldt vand, så du sparer varmt vand og energi.

Våra blandare är testade och certifierade av SINTEF

Testet og certificeret af SINTEF

Vores blandingsbatterier er testet og certificeret af SINTEF. Det er Skandinaviens største og mest ansete testlaboratorium til blandingsbatterier.

Eco Move

Eco Move

Vandflowet reguleres i to trin og har et maksimalt flow på 5,3 l/min. ved et tryk på 3 bar. I startpositionen 4,1 l/min.

Vi har blandingsbatterier, som er typegodkendt af RISE

Typegodkendte blandingsbatterier

Vi har blandingsbatterier, som er typegodkendt af RISE (tidligere SP).