Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Hafa Style GIVER DIG ET PRAKTISK BADEVÆRELSE

Hafa Style STILFULDE OG MODERNE KOMMODER

Hafa Style er et elegant og praktisk underskab, der fås i hvid mat i bredder fra 600 op til 1200 (dobbelt). De integrerede greb på softclose-skufferne er med til at skabe en følelse af harmoni og orden i dit badeværelse. Både smart og praktisk. Underskabet er nemt at installere med en vægskinne og justerbare ophængsbeslag. Det er også forberedt til både væg- og gulvafløb.

Style badeværelsesmøbler med integreret greb

STILFULDT MED INTEGRERET HÅNDTAG

Hafa Style-underskab har et integreret greb, der gør det nemt at holde skabet rent og giver det et rent og moderne look.

Hafa Style badeværelsesmøbel med skuffer med fuldt udtræk

SKUFFER MED FULDT UDTRÆK

Skufferne har soft close og fuldt udtræk, så du nemt kan nå alt i dem, ligesom skuffemåtter der nemt kan tages ud og rengøres.

Style  med dobbelt håndvask

STORE OVERFLADER OG PRAKTISK PLADS

Porcelænsvasken har en stor kumme der er praktisk, når du vil vaske noget mere enkelt. Der er også masser af opbevaringsplads rundt omkring til det, du har brug for.

Stilren FUNKTIONALITET

Med sit elegante og minimalistiske design tilbyder Hafa Style en perfekt balance mellem praktiske opbevaringsløsninger og en moderne æstetik. Lad dit badeværelse udstråle stil og funktionalitet hver dag med Hafa Style.

Se Style badeværelsesmøbler

PLANLÆG DIN OPBEVARING PÅ BADEVÆRELSET

Hos Hafa har vi en vision om, at et velplanlagt badeværelse ikke kun skal se godt ud, men også tjene et formål. Noget der ofte bliver glemt er planlægningen af opbevaring. Med god opbevaring der kan rumme både håndklæder og andre badeværelsesartikler, kan du holde tingene organiseret uden at give afkald på at have alt tilgængeligt, når du har brug for det. At have plads til at opbevare det, du har brug for, gør det også lettere at holde dit badeværelse rent og ryddeligt. Kombiner dine Hafa Style-møbler med bordplader og badeværelsesopbevaring fra vores Hafa Store-sortiment, der omfatter overraskende meget opbevaring og smukke spejle.

OPBEVARING TIL ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR

OPBEVARING TIL ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR

Hvis du har et smalt badeværelse, findes der Store vægskabe eller Store højskabe med en lidt mindre dybde.

Se vores væg- og højskabe
Hafa Store spegel med hylla

BELYSNING OG OPBEVARING PÅ BADEVÆRELSET

I Hafa Stores badeværelsesopbevaring finder du et bredt udvalg af opbevaringsskabe, spejlskabe og spejle.

Se vores badeværelsesskabe og spejle
SE ALLE DELE

SE ALLE DELE

Skab dit praktiske badeværelse med Hafa Style med integrerede greb. Skabet fås i flere bredder.

Se alle dele