Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

HAFA KØKKENARMATUR

Køkkenarmatur I CENTRUM

Et køkkenarmatur skaber et centrum i rummet og er en vigtig detalje i køkkenet. Den skal tåle daglig brug i flere år og skal derfor ikke kun opfylde kravene til god kvalitet og være praktisk men også holde et højt designniveau. Vores køkkenarmaturer er moderne i deres design men kan også ses som tidløse i deres designudtryk med en stil du aldrig bliver træt af. Vi har et bredt udvalg af trendy og funktionelle køkkenarmaturer i flere former og farver af både messing og rustfrit stål. Alt sammen med drejestop, stop for opvaskemaskine og andre smarte løsninger til et funktionelt og moderne køkken.

NYT RUSTFRIT KØKKENARMATUR

Hafa lancerer nu Rise køkkenarmatur i rustfrit stål i et tiltalende og moderne design. Vi har rustfrit stål overalt omkring os i produkter hvor der stilles ekstra høje krav til hygiejne og hensyn til miljøet. Køkkenarmatur Rise er udstyret med stop for opvaskemaskine, et brusermundstykke og har en blød form der passer til de fleste køkkener og bryggers. Fås i farverne børstet rustfrit stål og sort mat.

Mere om Hafas rustfrie armatur

KØKKENARMATUR MED BRUSER OG STOP FOR OPVASKEMASKINE

Hafa har flere moderne og stilrene køkkenarmaturer der har både et brusermundstykke og stop for opvaskemaskine. Køkkenarmatur Hafa Dine har en form der minder om storkøkkener eller bistroer og fås i krom, sort mat og børstet messing. Hafa Verge har et moderne design med stramme, organiske linjer og fås i krom og krom/sort mat. Både Dine og Verge køkkenarmaturer har stop for opvaskemaskine og køkkenarmaturets mundstykke kan tages af så du kan rette strålen derhen hvor du ønsker at lette dit arbejde i køkken og bryggers.

Se køkkenarmatur her
svart kökskranHafa Stand

MODERNE SORT ARMATUR TIL DIT KØKKEN

Stand køkkenarmatur lavet af messing har en stærk og smuk form. Fås i sort, børstet messing og krom. Med stop for opvaskemaskine, tud der kan dreje  og drejestop.

Stand køkkenarmatur
Hafa Köksblandare Bow i mässing och mjuk form

BLØDE FORMER

Køkkenarmatur Bow har bløde former og fås i farverne krom, sort og børstet messing. Med drejestop og fås med eller uden stop for opvaskemaskine.

Bow köksblandare
Hafa Verge köksblandare med duschi krom och svart

KØKKENARMATUR I ORGANISKE FORMER

Verge er et funktionelt køkkenarmatur med bruser der har en blød buet form.  Fås i krom/sort og helt sort. Drejestop og med eller uden opvaskemaskinespærring.

Verge køkkenarmatur
köksblandare för snabb montering med släta ändar

MED FOKUS PÅ FUNKTION OG TEKNOLOGI

Et køkkenarmatur bruges hver dag og funktion og daglig slitage er et faktum. Vi har designet vores køkkenarmatur med fokus på teknologi og funktionalitet. For eksempel et aftageligt mundstykke der har to sprayfunktioner og en indsats med slidstærke keramiske plader der garanterer den rigtige temperatur hver gang.

Køkkenarmatur har funktionen Water Save

VANDBESPARENDE KØKKENARMATUR

Vores køkkenarmatur er udviklet i Sverige med flere funktioner der sparer energi og vand. Du sparer penge samtidig med at du tager et godt miljøvalg ved at vælge et armatur fra Hafa. Alle vores køkkenarmatur har funktionen Water Save hvilket betyder at der er en vandbesparende lufter i mundstykket der giver mindre vandforbrug men med bibeholdt komfort.

Blandare i mässingsfärg för ett trendigt och modern kök i industriell stil.

MODERNE DESIGN

Vores køkkenarmatur er tænkt som et hjælpemiddel i køkkenet hvor du ikke blot bliver mindet om de tekniske løsninger men også den smukke design. Armaturet kan ses som et smykke i køkkenet der smukt dekorerer og giver et naturlig fokuspunkt i rummet.

köksblandare och kranar i svart och krom
Kvalitet i alle detaljer

KVALITET I DETALJER

Vores køkkenarmatur er fremstillet i nøje kontrolleret messing eller rustfrit stål hvilket garanterer at de opfylder de strenge krav på det nordiske marked.

EASY MOUNT - FOR NEM INSTALLATION

EASY MOUNT - FOR NEM INSTALLATION

Alle vores køkkenarmatur kan nemt monteres på en bordplade eller håndvask, helt uden værktøj.

vattenbesparande och bra för miljön

Water Save - VANDBESPARENDE

Vores vandhaner har en vandbesparende perlator der betyder at du bruger mindre vand og samtidig bevarer komforten. 5,3 l/min ved 3 bar. Der blandes luft ind i strålen hvilket giver en bibeholdt vaskekomfort mens der skal mindre vand til for at give samme tryk i strålen.

pex-slangar

NEM OG SIKKER INSTALLATION

Vores fleksible PEX slanger er certificeret og monteret på vores vandhaner. Det sparer tid og gør din installation sikker.

Hafa Stand köksblandare i svart med handtag
Skandinavisk design icon

SKANDINAVISK DESIGN

Med stilrene linier fra den svenske tradition af estetisk minimalism sætter vi vores præg på vores armatur. Smukke og moderne, nu og herefter.

Stainless Steel icon

Stainless steel

Vandhanen er lavet af rustfrit stål, et materiale der holder længe og kan genanvendes till 100%.

Symbol vattenbesparande perlator

Water Save

Vandbesparende perlator, som gør, at du bruger mindre vand, 5,3 l/min. ved 3 bar*. Strålen blandes med luft, hvilket giver god vaskekomfort, samtidig med at der kræves mindre vand for at opnå samme tryk i strålen.

Symbol Easy Mount fixering av tvättställsblandare

Easy Mount

Vi har blandingsbatterier, der nemt fastgøres helt uden værktøj.

Typegodkendte blandingsbatterier af RISE icon

TYPEGODKENDTE BLANDINGSBATTERIER

Vi har blandingsbatterier, som er typegodkendt af RISE (tidligere SP).

Sintef icon

TESTET OG CERTIFICERET AF SINTEF

Vores blandingsbatterier er testet og certificeret af SINTEF. Det er Skandinaviens største og mest ansete testlaboratorium til blandingsbatterier.