Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen
MILJØ & BÆREDYGTIGHED OVER TID

Miljø

MILJØ & BÆREDYGTIGHED OVER TID

Vi arbejder målbevidst for hele tiden at kunne tilbyde badeværelsesprodukter med så lille miljøpåvirkning som muligt. Sammen med vores designere, konstruktører og producenter påtager vi os udfordringen med at udforske nye teknologier og bæredygtige materialer for at å vores høje krav. Nogle af vores produkter bedømmes af den svenske miljøvurderingsordning SundaHus og af den svenske forening Byggvarubedömningen, og vi registrerer dem i Svanens Husportal.

Enegisnål led-belysning i våra badrumsskåp och spegelöverdelar

ENERGIBESPARENDE LED

I alle vores badeværelsesskabe og spejloverdele er der energibesparende LED-belysning, som er lavet til at give et behageligt
lys. LED har en meget lang levetid og er dermed et bedre miljøvalg.

Se baderumsskabe og spejle med LED her
Vann og energibesparende blandingsbatterier

VAND- OG ENERGIBESPARENDE

Vores blandingsbatterier har flere forskellige effektive funktioner, som hjælper dig med at spare vand. Hold øje med symbolerne for Water Save, Cold Start og Eco Move. Nu er vores loftsbrusere også vandbesparende.

Se alle vores blandingsbatterier her
Timerfunksjon – sparer energi

Timerfunksjon – sparer energi

Vores nyheder Go og Grace har en indbygget timerfunktion for at forhindre, at der bruges unødigt meget energi.

Se vores håndklædetørrere her
Miljø

MILJØVURDERINGER

Vi stræber efter løbende at minimere miljøpåvirkningen fra vores produkter og emballage. Vi følger naturligvis bindende direktiver som REACH, RoHS og WEEE, hvilket betyder, at vi overholder lovene vedrørende brug af kemikalier og håndtering af elkomponenter. Vi er tilknyttet den svenske organisation FTI, det grønne genbrugsmærke og det svenske indsamlingssystem El-kretsen for at sikre, at der tages hånd om vores produkter og emballage på bedste vis, når de ikke længere skal bruges.

PRODUKTER, SOM ER VURDERET AF SUNDAHUS

PRODUKTER, SOM ER VURDERET AF SUNDAHUS

Vi har produkter, som er blevet vurderet af SundaHus, en uafhængig svensk tredjepart, som systematisk arbejder for at skabe et
samfund uden miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Vores produkter findes i SundaHus’ miljødata.

BYGGVARUBEDÖMNINGEN Vurdering af byggematerialer

Vurdering af byggematerialer

Vi får produkter vurderet ved hjælp af vurderingen af byggeprodukter. De vurderer og leverer information om miljøvurderede produkter og fremmer produktudvikling mod et ikke-giftig og velbygget miljø.

Byggevaredeklarationen

Byggevaredeklarationen

Byggevaredeklarationen er et dokument med detaljerede oplysninger om et produkt. Erklæringen viser, hvordan et produkt skal håndteres i byggefasen, brugsfasen og når det bliver til affald. Byggevaredeklarationen informerer også om produktets indhold og miljøpåvirkning. For at tilgodese dit behov for dokumentation findes byggevaredeklarationerne i pdf-format på vores hjemmesider eller digitalt i eBVD-format på www.byggvarudeklarationer.se. Disse gemmes i 10 år, også efter at varen er udgået, så du kan føle dig tryg ved dit valg.

ROHS

ROHS

RoHS-direktivet syftar till att minska riskerna genom att ersätta och begränsa de farliga kemiska ämnena i elektrisk och elektronisk utrustning. För att efterleva detta direktiv arbetar vi kontinuerligt med teknisk dokumentation, CE-märkning, Declaration of Conformity och att märka upp alla produkter enligt gällande standard.

FSC-MÆRKET PAPIR

FSC-MÆRKET PAPIR

Vores katalog er trykket på FCS-mærket papir. FSC står for Forest Stewardship Council og er en uafhængig, international medlemsorganisation, der fremmer miljøvenlig, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig anvendelse af verdens skove gennem sit FSC-certificeringssystem.

GRØNNE GENBRUGSMÆRKE

GRØNNE GENBRUGSMÆRKE

Det grønne mærke (Den Gröna Punkten) viser, at emballageafgiften er betalt i det land, hvor emballagen/den emballerede vare
sælges. Symbolet viser også, at emballagen indsamles og genanvendes. Al vores emballage er mærket med det grønne genbrugsmærke.