Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Bruser

I vores bredde sortiment af bruser finder I den rigtige bruser uanset hvordan jeres badeværelse er designet. Vi har alt fra traditionelle brusehjørner og kabiner til tilpasset brusedører og vægge. Nu uddyber vi vores sortiment med foldbare brusedører der fylder minimalt. Vi forener banebrydende teknik med unik design.

INFINITY BRUSER

INFINITY BRUSER

Vores mest eksklusive bruserløsning med flotte beslag, i tre farver og maksimalt store glasoverflader. Fås som dør, fast væg samt hjørne der du kan vælge mellen to dørrer eller en kombination af dør og fast væg.

Læs mere om Infinity bruser her

IGLOO PRO BRUSER

I vores bredde sortiment av IglooPro bruser finder du den rigtige bruseløsning uanset badeværelse. Udover at den er nem at installere tilføjer den en unik touch med sin svenske design. Nu fås vores modeller IglooPro Round og Corner desuden med profiler og håndtag i sortlakeret aluminium.

Læs mere om vores Hafa IglooPro bruser
Original bruser

ORIGINAL BRUSER

Hafa Original er et brusehjørne med et moderne designsprog, elegante profiler og diskrete håndtag. Brusehjørnet fås i sex forskellige varianer eller blot som en afskærmende dør.

Læs mere om Original bruser her
IGLOO BRUSER

IGLOO BRUSER

Hafa Igloo er vores mest populære brusehjørne, klassisk stilren og passer i det fleste badeværelser. Fås i klartglas, i rund eller lige model og i flere forskellige størrelser.

Læs mere om Igloo bruser her
BREEZE BRUSEKABIN

BREEZE BRUSEKABIN

Vores store nyhed heder Hafa Breeze og er en elegant brusekabine med dejlige store glasoverflader og få profiler der giver et luftigt udtryk og gør den meget nem at holde ren. Badvæggerne er frostet og skjuler dermed evt rør og ledninger. Den er nem at installere og passer også mindre badeværelse.

Læs mere om Breeze brusekabiner her