Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

BADEVÆRELSESMØBLER

Et badeværelsesmøbel skaber stilen for hele badeværelset. Hafa har hele syv forskellige serier i sortimentet. Disse er forskellige i design og udtryk, men alle med samme høje kvalitet, gode opbevaringsmuligheder og smarte funktioner, uanset hvilket badseværelsesmøbel du vælger.

Badrumsmöbel Hafa Go ek med Store Round spegel

HAFA GO EG - SKANDINAVISK TOUCH

Hafa Go er stilfulde badeværelsesmøbler der passer ind uanset hvor du er i livet. Nyt for i år er lys og mørk egefiner som giver et skandinavisk præg.

Læs mere om Go Eg badeværelsesmøbler her
Hafa Shape Badeværelsesmøbler

Hafa SHAPE - Personlig og fleksibel løsning

Hafa Shape er badeværelsesmøblet til dig, der går efter en personlig og fleksibel løsning og ønsker et elegant udtryk. Rene linjer og et minimalistisk design kombineret med sublim teknologi giver dig et møbel, du får glæde af i mange år. Shape kan kombineres på mange forskellige måder, så du får et møbel, der passer til dine behov og dit badeværelse. 

Læs mere om Shape badeværelsesmøbel her
Hafa Sun - TIDLØST nordisk  design

Hafa Sun - TIDLØST nordisk design

Vi præsenterer den næste generation af Hafa Sun med nye, flotte farver, mere rummelige skuffer og skabe og endnu flere kombinationsmuligheder. Der er også kælet lidt ekstra for detaljerne i form af indsats i bambus og måtte i skufferne med dæmpet lukkefunktion. 

Læs mere om Sun badeværelsesmøbel her
Hafa Edgn badeværelsemøbler

HAFA EDGE - MODERNE ELEGANCE

Med møbelserien Edge har vi rykket grænserne for design og kvalitetsudtryk i badeværelsesbranchen. Moderne, tynde linjer og eksklusive valgmuligheder kombineres med de nyeste kvalitetskomponenter og materialer.

Læs mere om Edge badeværelsesmøbel her
Badrumsmöbel Hafa Haze 1200 antracit

Hafa Pearls - Badeværelsesmøbler i moderne farve

Nyd af stor stil på minimal plads med Hafa Pearls. Dette års unikke kollektion af udvalgte badeværelsesmøbler i moderne farver er den ultimative løsning til at skabe en eksklusiv følelse. 

Læs mere om Pearls badeværelsesmøbler
Hafa Go badeværelsesmøbel

HAFA GO - stilrent badeværelsesmøbel med GENERØST DESIGN

Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel, som passer ind, uanset hvor du befinder dig i livet. De rummelige skuffer og skabe tilbyder masser af opbevaringsplads og passer godt ind i både små og store badeværelser.

Læs mere om Go badeværelsesmøbel her
Life Badeværelsemøbler

HAFA LIFE - BADEVÆRELSESMØBLER I KLASSISK DESIGN

Hafa Life er et badeværelsesmøbel i et klassisk design med greb og en rummelig håndvask, der strækker sig ud over møbelets forkant. Vælg mellem to skuffer eller låger med softclose.

Læs mere om Life badeværelsesmøbel her
Neat badeværelsesmøbel

HAFA NEAT - SMART BADEVÆRELSESMØBEL PÅ ET LILLE OMRÅDE

Hafa Neat er møblet til dig med mindre plads på badeværelset eller gæstetoilettet. En flot håndvask med kompakte mål, men stadig med en rummelig hætte. Vælg mellem fire farver: antracit, varm grå, grøn eller hvid. Fås i to bredder, med låge eller skuffer.

Læs mere om Neat badeværelsesmøbel her
Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Hafa Grace LANDLIG OG MODERNE STIL

Med sine smukt profilerede fronter er Hafa Grace badeværelsesmøbler designet til at passe ind i både et rustikt og et moderne badeværelse i skandinavisk stil.

Læs mere om Grace badeværelsesmøbler