Kode: J2WM5XDE8 - Gælder på orginalprisen

Go badeværelsemøbler

Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel, som passer ind, uanset hvor du befinder dig i livet. Det fås med en hvid eller sort fløjlsmat finish og nu også i hvid højglans. Go fås i flere bredder, og 600 fås desuden med mindre dybde. De rummelige skuffer og skabe tilbyder masser af opbevaringsplads og passer godt ind i både små og store badeværelser. Skab din personlige stil med et af vores håndtag.

Generøs design

Generøs design

Hafa Go er et stilrent badeværelsesmøbel med fløjlsmat hvid eller sort lak eller hvid højglans. Håndvaskskabet har en skuffe med dæmpet lukkefunktion med masser af opbevaringsplads, og håndvasken i porcelæn holder længe. Vælg mellem et spejlskab med dobbeltsidede spejldøre eller et stilrent rundt eller rektangulært spejl. Alle har justerbare ophængsbeslag, som gør dem nemme at montere. Suppler med LED-lampe og eludtag, og vælg et af vores håndtag for at skabe en personlig stil.

Se alle Go badevaerelsesmobler her
Hafa Go badeværelsesmøbel med Shape håndtag

Sæt stilen med håndtag

Det er en fornøjelse at selv at kunne sætte præg på sit badeværelsesmøbel. Sæt stilen med et af vores håndtag i metal, enkel boreskabelon medfølger.

Køb til håndtag
Højskab med god plads
GO HØJSKAB HVID

GO HØJSKAB HVID

kr 5.309,00 kr 3.716,00
Læs mere

Højskab med god plads

Meget rummeligt højskab med soft-close låge og integreret greb. Glashylder med justerbar højde og hyldebærer, der fixeres i højden.

Se Go højskab
Hafa Go designers

Hafa Go designers

”Hafa Go er et stilfuldt badeværelsesmøbel med generøs opbevaring i en fløjlsmat finish. Diskret enkelhed eller prikken over i'et, du sætter det personlige præg med et af vores håndtag."